Stojan Radenović
Youtube printscreen
Stojan Radenović

Youtube printscreen

Stojan Radenović, Foto: Youtube printscreen

 

* Profesor matematike doktor Stojan Radenović

* Profesor je pokušao da objasni kako je učeći matematiku shvatio kako funkcioniše čovečanstvo

* Srbija izdvaja dosta novca za nauku i dodao da oni koji ne rade oni traže izgovor

Profesor matematike doktor Stojan Radenović jedan od najcenjenijih i najpriznatijih profesora matematike na svetu, gostovao je na televiziji N1 povodom susreta sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Neprijatno mi je, kad mi je supruga rekla nisam verovao! Odsekle su mi se noge! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 24.08.2019. 10:22 - 24.08.2019. 10:33 Važan sastanak za predsednika Srbije. Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen * Sastanak je počeo u 10 sati * Za predsednika Srbije ima veliku važnost * Sastanku u Predsedništvu prisustvuju ministri finansija i prosvete Siniša Mali i Mladen Šarčević Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa profesorom matematike Stojanom Radenovićem koji je najcitiraniji srpski matematičar.

 

Profesor Radenović je pokušao da objasni u kratkim crtama kako je učeći matematiku shvatio kako funkcioniše čovečanstvo.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

On je rekao da to što njega pljuju on ne zamera nikome. Takođe je rekao da uprkos svim kritikama naš Beogradski univerzitet stoji sjajno i na 500 mestu od 1.200 na čitavom svetu.

 

Takođe naš čuveni matematičar opet se osvrnuo na kritiku njegov rad i dodao da uprkos svim kritikama Srbija izdvaja dosta novca za nauku i dodao da oni koji ne rade oni traže izgovor: “Lako je pljuvati, neka dođu pa neka urade nesto”!

 

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina