Autoput
Tanjug/Dušan Aničić

 

Autoput

Tanjug/Dušan Aničić

Autoput, Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Preduzeće " Putevi Srbije" započelo postavljanje video-nadzora na auto-putu Beograd-Niš.

Javno Preduzeće " Putevi Srbije" započelo je danas postavljanje video-nadzora na auto-putu Beograd-Niš. Kamere su montirane na petlji "Mali Požarevac" i "Umčari". Tokom dana će biti instalirane i na petljama "Vodanj" i "Smederevo".

Dodik stajao na bini sa Vučićem i ostalim zvaničnicima, a onda je u jednom trenutku podigao ruku - Načinio retko smeo potez!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 08.10.2019. 18:08 - 08.10.2019. 18:14 Izuzetan događaj Milorad Dodik, Foto: Tanjug Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan i članovi predsedništva BIH prisustvuju polaganju kamena temeljca za auto-put Beograd-Sarajevo. AUTOR: Alo.rs/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 08.10.2019. 16:14 - 08.10.2019.

Od 15. oktobra, osim snimanja brzine kretanja automobila, kamere bi trebalo da "skeniraju" i bahate šofere koji na razne načine pokušavaju da saobraćajnice prvog reda koriste besplatno.

Autoput auto-put

Alo!/Rajko Ristić

Autoput auto-put, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Na potezu od prestonice do Niša biće postavljeno ukupno 56 kamera, na 14 mesta.

- Radovi se izvode naizmenično u preticajnoj i voznoj saobraćajnoj traci i obezbeđeni su adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom - navode u "Putevima".

Pročitajte još:

Na trasi od Beograda do Smedereva kamere će biti postavljene na pet pozicija. Vozače će snimati i u Velikoj Plani, Markovcu i Batočini. Kamere će biti postavljene i na auto-putu kod Jagodine, Paraćina, Pojata i Aleksinačkih rudnika. Poslednje dve kamere biće instalirane kod Aleksinca i Niša.

BONUS VIDEO: Vučić se brecnuo na konferenciji za novinare

 

Komentari (1)

Wlad

09.10.2019 17:19

Dali vi mozda mislite na vase sticenike, Mitrovica, Babica ili na obicne smrtnike, ja se nadam da ce i vama brzo da odzvoni...