Milomir Marić
printscreen
Milomir Marić

printscreen

Milomir Marić, Foto: printscreen

 

* Kesić vređao Marića

* Milomir Marić odlučio da odgovori

* U priču se umešan i Vojislav Šešelj

 

Kesić je, podsetimo, dobar deo svoje emisije posvetio Mariću, ismevajući ono što je voditelj Hepija rekao o profesoru Danijelu Sinaniju, zbog čega se proteklih dana povela prava hajka protiv Marića.

Dok je izgovarao uvrede na Marićev račun, Kesić je teatralno pokušao da mitira njegov govor, mimiku i pokrete.

Gledaoci zanemeli kad je u programu otkriven jeziv plan Albanaca! Sve počinje tajnim paktom protiv Srba! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 25.09.2019. 08:39 Sve je otkriveno. Foto: Youtube printscreen U emisiji Ćirilica autora i voditelja Milomira Marića na RTV Happy vodila se žustra rasprava oko toga da li Srbi huškaju Srbe na Kosovu! Marićevi gosti bili su Dalibor Jevtić, Igor Simić, Darko Tanasković i Marko Đurić.

Marić je rekao da je tek kad je čuo Kesića shvatio šta je govor mržnje za šta njega optužuju.

- Tek kada sam video šta priča Kesić, ali i drugi koji me razapinju poslednjih dana, shvatio sam šta je u stvari govor mržnje i raspirivanje nacionalne, verske i rasne netrpeljivosti, za šta mene optužuju, a ja sam se samo našalio – kaže Marić.

Poznati novinar konstatuje da njega nema ko da brani, verovatno zato što "nije tako uspešan kao Sinani".

- Sinani je, za razliku od mene, ekspert za teme koje obrađuje u svojim radovima, poput zašto Srbi veruju u leteće tanjire, isterivanje đavola kod Srba i slično. Uostalom, njemu je učitelj bio bivši portparol SPO Ivan Kovačević, koji je doktorirao na tezi lomljenje čaša u srpskim kafanama – rekao je Marić.

"Hteo sam da te predstavim kao ljudsko biće, a ne kao..." Posle ovih reči, u studiju "Ćirilice", nastala TIŠINČINA!

AUTOR: Alo.rs/D.N. DATUM I VREME: 10.07.2019. 16:23 Voditelj Milomir Marić bio je primoran da uzvrati paljbu NATO lobistkinji Jeleni Milić u emisiji "Ćirilica" koju smo imali prilike da gledamo u ponedeljak uveče. Milomir Marić Jelena Milić, Foto: alo.rs * Ofanziva Milićke * Marić uzvratio paljbu * U studiju nastao muk Milićka je izvršila odlučnu ofanzivu, pokušavajući da preuzme emisiju od popularnog voditelja.

Marić kaže da je Kesića poznavao, a navodi da je voditelj O2 duhovit u meri u kojoj čita sa takozvanog TV idiota.

- Priznajem da je tada duhovit, ali kada bi ukinuli tog idiota, s kog čita, kao što sam ja nekada uradio na BK TV, bio bi samo smešan. Ovako svoju "duhovitost" pozajmljuje od onih koji su zaista duhoviti – rekao je Milomir Marić.

Zoran Kesić

Printscreen

Zoran Kesić, Foto: Printscreen

Na kraju, Marić konstatuje da je "Kesić jedan od onih urbanih glupaka koji se sami sebi smeju".

- Da nije pomenutog idiota, Kesić bi zanemeo. A da je neko drugi, normalan, rekao to što je on meni, sam bi se sebe postideo – zaključio je Marić.

Šešelj jedini branio Marića

U jutarnjem programu Hepi TV "Dobro jutro Srbijo", dok su Šešelj i Marić pričali o profesoru Danijelu Sinaniju, Marić je ironično rekao Šešelju - Sinani je, izgleda, veći Srbin od nas dvojice!

Vojislav Šešelj

Printscreen

Vojislav Šešelj, Foto: Printscreen

Šešelj je odmah odgovorio - Možda od tebe jeste, od mene nije.

Marić zinuo i bez reči posmatrao gosta koji je razbio sve srpske iluzije: Ameri hteli da UNIŠTE Albance i vrate nam Kosovo! (VIDEO)

Nekadašnji diplomata Nebojša Vujović ispričao je kod Milomira Marića, u jutarnjem programu, da su Amerikanci još u Dejtonu nudili Miloševiću istorijsku šansu da rešii problem Kosova, a njihov koncept je bio široka autonomija za južnu srpsku pokrajinu i raspoređivanje NATO trupa.

Kada je Marić odlučio da to prihvati, Šešelj ga je pecnuo:

- Kao da je teško biti veći Srbin od tebe - uz osmeh je rekao Šešelj u jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo" na Hepi TV.

Inače, Marić je Šešelju zahvalio na tome što je jedini stao u njegovu odbranu.

Pročitajte i:

 

BONUS VIDEO: Funkcioner Saveza za Srbiju Branko Miljuš ulazi u zgradu Rektorata

 

Komentari (3)

zagor

09.10.2019 12:54

A ko uopšte gleda onog idiota Kesica??? Čak i njegova porodica ga ne gleda.Budals koja nije sposobna da reklamira ni čips!!!!! Strasno! Ono što je prošao Marić, ta budala neće ni za 100 zivota

Ja

09.10.2019 13:07

Ovaj Marić može samo da se pokrije ušima i da ćuti, jer je toliko ogoljen i ponižen u Kesićevoj emisiji da sve što dalje kaže je prosto jadno. Ali očekivano, on nastavlja da se blamira. A razumem ja, istina boli. ?

Božur

09.10.2019 16:53

Jeste li nekad gledali one što pred "zadrugom" cevče pivo.Uvek ima neki zajebant,koji zeza sve oko sebe,a najviše one koji dolaze.Ali ako oseti da onaj koji dođe hoće da plati pivčugu,onda mu se uvlači sa "brate,brale,zemo itd".Ako niste do sada ukapirali to je g-din Maki,popularnije Milomir strašni.On je lav na papiru,sad je osetio mršu,jer ovaj jadnik ne može da se brani.Što ne udari na nekog jačeg,verovatno misli da će dobiti pivo dzabe.