Svinjski otpaci
Youtube Printscreen
Svinjski otpaci

Youtube Printscreen

Svinjski otpaci, Foto: Youtube Printscreen

Slučaj građana koji životinjski otpad bacaju u kontejner zabeležen je u Čačku i to u Spomen parku koji je omiljeno izletište građana tog grada.

Komunalna policija u Čačku postavila je kamere kako bi otkrila građane koji nesavesno odlažu otpad i prljaju grad.

Pročitajte još:

Danas su uhvaćena dvojica muškaraca koji su otpad od klanja svinja bacili u kontejner.

– U prilici smo da svedočimo i jednom pravom prekršaju sa predumišljajem. Dakle ne radi se o neznanju, vandalskom ili bahatom ponašanju, već jednom vrlo svesnom kršenju zakona. Lokacija je Spomen park, nekako zgodna za iživljavanje pojedinaca, u ovom slučaju naš sugrađanin je, apsolutno svestan da krši zakon, u kontejner ubacio otpad životinjskog porekla - rekli su u JKP Komunalac u Čačku.

Nastao problem u kvizu Slagalica! Voditeljka nije znala šta da radi, takmičarima samo kratko rekla: Ovo nema smisla!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 19.08.2019. 12:44 Nepredviđena situacija tokom igre "Moj broj". Slagalica, Foto: Printscreen U kvizu "Slagalica", koji je emitovan 18. avgusta, desila se jedna neverovatna situacija, kakva se bukvalno dešava jednom u 20 godina. Naime, u igri "Moj broj", crveni takmičar je dobio, verovali ili ne, broj 001.

Dodaje se da su ti građani bili svesni da krše zakon.

- Da je svestan da čini prekršaj govori činjenica da je sadržaj otpada pokušao da sakrije prebacivanjem parčeta katrona iznad, znači upoznat sa položajem kamere videonadzora. Na konstataciju komunalnog policajca da je uhvaćen da delu, branio se kako ovaj nema dokaz, jer navodno sadržaj bačenog otpada se ne vidi na snimku.

Na ovakvo flagrantno kršenja zakona, moramo svi reagovati, javno osuditi i žestoko sankcionisati, na kraju sve učiniti da ovakvi postupci budu što ređi. Napominjemo da je odlaganje otpada životinjskog porekla regulisano pozitivnim zakonskim propisima – navode u JKP Komunalac.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!