RADOVAN BOŽIĆ SE SPASAO SIGURNE SMRTI Na njega nasrnulo krdo divljih svinja, od siline napada pao u reku

Okršaj sa divljim svinjama mogao je Radovana koštati života

divlja svinja, vepar
divlja svinja, vepar, Foto: Printscreen Youtube

Radovan Božić iz sela Dolac kod Studenice, jedva je izvukao živu glavu kad ga je u šumi nadomak kuće napalo krdo od desetak divljih svinja.

Razjarene zveri Božiću su nanele sedam teških povreda koje su sanirane na Ortopedsekom odeljenju kraljevačke bolnice.

Otac je malo došao sebi, uspešno se oporavlja, izašao je iz bolnice i na kućnom je lečenju. Najteža povreda bila je na desnoj nozi, na kojoj je u predelu ispod kolena bio pokidan ligament, a hirurškim zahvatom i ta povreda je sanirana”, rekao je Radovonov sin, Ivan Božić, za RINU.

SRBIJU UZBURKALA PRIČA O NEOBIČNOM PRIJATELJSTVU Prošlo je deset godina od kako su razdvojili vučicu i monaha Amvrosija: Evo kako ona danas izgleda (FOTO)

Okršaj sa divljim svinjama mogao je Radovana koštati života. Vepar, težine po njegovoj proceni od 180 kilograma, nasrnuo je na njega dok su ostale svinje kružile oko njih.

DANAS JE SVETI PROROK AVAKUM Pročitajte šta se valja uraditi na današnji dan!

Ne znamo ni kako se izvukao, od siline napada pao je u reku Brevinu, gde je dohvatio kamen iz vode i nekako uspeo da ga ugura divljem vepru u čeljusti, što ga je spasilo još težih povreda i verovatno sigurne smrti. Ostao je toliko priseban i uspeo mene da pozove na telefon. Sada je to sve iza nas, a mi smo uz njega kako bi se što pre potpuno oporavio i zaboravio ovaj nemili događaj”, ispričao je Ivan.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi