Vladimir Đurić
printscreen
Vladimir Đurić

printscreen

Vladimir Đurić, Foto: printscreen

Tim povodom oglasio se Mario Spasić, generalni sekretar Saveta za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Direktor "Telekom Srbija" Predrag Ćulibrk pokazao je čvrste dokaze da TV N1 ucenjuje ovu kompaniju nezakonitim klauzulama u predlogu ugovora za distribuciju programa, gde privatna TV N1 samostalno nameće ograničenu teritoriju na kojoj će Telekom morati ovaj program da emituje, samostalno nameće koji programi će biti emitovani a koji neće i nameće svoje cene.

To je isto kao kad bi ste ušli u prodavnicu i vi, kao kupac, na silu namećete proizvode i cene, što je nedopustivo. Za početak, neka TV N1 počne porez da plaća u Srbiji, neka počne da poštuje Zakon o elektronskim medijima kao svi ostali mediji i neka prestane da teleportuje goste u Luksemburg gde je sediše kompanije i u Ljubljanu, gde "pakuju program" - kao što sami tvrde.

Nedopustivo je ucenjivati Telekom Srbiju i na ucene ne treba pristati, jer privatna TV N1 ima komercijalni i propagandni interes, što je svima potpuno jasno."

Komentari (1)

sara

27.01.2020 10:28

Naj odvratnija televizija N1!!!. Poziva u goste samo srpske neprijatelje!!!!!.