Groblje
Alo!/Rajko Ristić
Sahrana, Foto: Shutterstock

Ovo, možda i ne bi bilo toliko čudno, da njen "način poslovanja" nije više nego problematičan. Zbog toga se pobunio veći broj Beograđana koji su koristili usluge ovog groblja.

Ova žena, prema pričama sugrađana, prilikom sahrana na Lešću prilazi ožalošćenim porodicama i daje im papire ne bi li potpisali pristanak na fotografisanje sahrane. Ne samo da dodatno uznemirava ožalošćene kojima je neprijatno da ulaze u raspravu sa njom, već i dobro zarađuje od toga.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Na groblju Lešće, u dosluhu sa upravom, jedna žena fotografiše povorke. Pre sahrane prilazi zajedno sa sveštenikom i ugura "pristanak na fotografisanje" sa ostalim papirima. Nakon sahrane prilazi ožalošćenima (bira žene) i naplaćuje 8.000 dinara - napisao je jedan sugrađanin u svojoj prijavi.

Pošto je njeno "delovanje" na ovom groblju konstantno, građani su se požalili Beokom servisu, da bi ubrzo stiglo reagovanje nadležnog gradskog preduzeća- JKP "Pogrebne usluge" se izvinjava sugrađanima zbog uznemiravanja izazvanog navedenom situacijom na groblju Lešće. Želimo da vas obavestimo da pomenuta gospođa ne radi u našem preduzeću. Sugrađani ni u kom slučaju nisu u obavezi da kupe fotografije, odnosno mogu da zabrane fotografisanje ispraćaja. Uprava groblja Lešće će upozoriti gospođu da je ovakvo ponašanje neprihvatljivo, kao i da ispraćaje može fotografisati samo uz izričito odobrenje izvršioca sahrane - rekli su iz "Pogrebnih usluga".

 

Komentari (1)

XXL

04.10.2018 17:57

Bože morbidno.