Bolnica
Alo!/Dejan Briza
Bolnica

Alo!/Dejan Briza

Bolnica, Foto: Alo!/Dejan Briza

 

* Misteriozna smrt tri trudnice i četiri bebe

* Inspekcija se vrši u odeljenjima ginekologije i porodilištima u KC Niš i opštim bolnicama u Kruševcu, Aleksincu i Majdanpeku.

* Kontrola je sprovedena u roku od sedam dana od saznanja o smrti trudnica i beba

Pošto su tri trudnice i četiri bebe preminule za samo nešto više od mesec dana, vanredna inspekcija Ministarstva zdravlja proverava zdravstvene ustanove u Srbiji kako bi se utvrdilo da li je eventualno bilo nesavesnog lečenja.

Upravnica Narodnog pozorišta nije znala da je uživo u programu! Cela Srbija se smeje tome šta je izgovorila!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 09.09.2019. 09:54 - 09.09.2019. 10:06 Ivana Vujić nije znala da je uživo u programu.

 

 

Kako su u Ministarstvu rekli, inspekcija se vrši u odeljenjima ginekologije i porodilištima u KC Niš i opštim bolnicama u Kruševcu, Aleksincu i Majdanpeku.

Urgentni centar, bolnica

Alo!/ Dejan Briza

Urgentni centar, bolnica, Foto: Alo!/ Dejan Briza

 

- Kontrola je sprovedena u roku od sedam dana od saznanja o smrti trudnica i beba - kažu u Ministarstvu i dodaju da su prvi nalazi već dostavljeni, ali još nisu dostupni javnosti jer moraju da se obave dodatne provere.

Navodi se i da do sada nisu utvrđene nepravilnosti, ali će svi detalji slučajeva smrti beba i porodilja znati tek po dobijanju izveštaja nakon vanredne provere.

Pročitajte još:

 

Podsetimo, 1. avgusta u Nišu preminule su majka i njena beba, 8. avgusta u Aleksincu porodilja, a u istom gradu 17. avgusta beba, dok je 30. avgusta u Kruševcu trudnica izgubila blizance u osmom mesecu trudnoće, a 1. septembra u Majdanpeku preminula je trudnica.

Bonus video: Klinac u srpskom marketu isprobavao proizvode, a onda ih iskorišćene vraćao na mesto