ISTINITA PRIČA KOJA SE PREPRIČAVA I POSLE 20 GODINA Mislila je da je našla ljubav svog života, a onda ih je zadesilo OVO, i sve je propalo

Dragana je bila klasična gradska devojka u srednjim dvadesetim i potrazi za "Gospodinom pravim", ali ta potraga nikako da se završi, pa kada je pao prvi poljubac sa njim, pomislila je NAPOKON!

zaljubljeni, priroda
zaljubljeni, priroda, Foto: Shutterstock

Dragana je bila prosečna Beograđanka, studirala je književnost, više je redovno izlazila, nego što je studirala, pa su se studije malko razvukle. Momci su dolazili i odlazili, ništa se tu nije zadržavalo duže od par meseci. Već je počela da se pita da li je problem u njoj, da baš nikome ne može da bude ona prava.

Opasnosti koje vas čekaju na moru su UŽASNE: Može da se desi da se njegova STVAR zaglavi na ulazu, pa od jake želje i brzine "odere"!

Ali Dragana nije znala da će sudbina da joj pripremi baš ovoliko iznenađenje. Kada je upoznala Marka, na prvi pogled je osetila "ono nešto", a neka smirena energija ju je obuzela. Delovao je kao ozbiljan muškarac, a ne kao dečak, sa kojima je do tada imala iskustva. A nije bio puno stariji, samo dve godine, i završavao je njen fakultet, na kom su se i upoznali. Prvi poljubac je bio neverovatno uzbudljiv, strastan i nežan u isto vreme. Ubrzo im poljupci više nisu bili dovoljni, a kako su oboje, još uvek živeli sa roditeljima, i nisu imali mnogo prostora za intimu, često su to, žarko, beogradsko leto, koristili za maženje u prirodi.

"KAD GA VIDIM..." Beograđanka Maja je ostavila dečka, merkala kolegu, ali joj nikad nije palo na pamet da će joj se zbog toga život SUROVO OSVETITI

Pa tako jedno veče, posle predstave koje su pogledali u malom, andergraund pozorištu, zavučenom u jedan vračarski pasaž, pronašli su klupicu zavučenu u žbunje, koje skriva od tuđih pogleda. Onako, stalno željni jedno drugog, brzo su se dovatili, strast ih je obuzela, pa su tako zagrljeni i pali sa klupice. Na svu sreću, žbunje i trava su ublažili pad, i niko se nije povredio. Kada su prestali da se smeju simpatičnoj nezgodi, kako su tada oboje mislili, Dragana je shvatila da joj nešto smrdi. Kada se malko skoncentrisala, shvatila je da joj smrdi na ljudski izmet.

DOK GRČKA BUKTI U PLAMENU Srpski oficir smislio kako da pomogne braći Grcima, njegovu ideju su prihvatili i drugi, a možete i vi!

A onda je PRIMETILA TO! Prvo je osetila da joj je noga mokra, pa je primetila i da na mini suknji ima nešto. I Marko je isto bio mokar, i umazan, kao blatom. Ali, tek onda shvata da su oboje upali u ljudski izmet, pošto je to skriveno mesto neko iskoristio i da se olakša.

Beograđanka otišla na more posle 10 godina braka, ali kada je naišao ON zaboravila je na muža i decu

I agonija počinje. Marko brzo odlazi, posramljen ili užasnut, a Dragana kreće kući. Pošto živi u centru, kod Kalemegdana, čim je izašla među ljude, videla je šokiran izraz na njihovim licima, svi su od nje, bukvalno, bežali i gledali je kao cirkusko čudo. Uz sve to, smrad je bio neizdrživ, pa je i ona sam povraćala nekoliko puta. Pokušala je Dragana i da sedne u taxi, ali ni jedan nije takvu hteo da je primi. Tako je bila osuđena da kroz najuži centar grada, pun mladih, pa i poznatih, ide peške, smrdljiva, prljava i, potpuno izbezumljena.

ZBOG OVOGA NEMATE DOBAR SEKS Želite više i bolje "krevetskih aktivnosti", a evo i kako

Ali, tu njenim mukama nije došao kraj. Pošto je živela sa roditeljima, izuzetno strogom majkom, nije smela da dozvoli da je vide takvu. Bukvalno se ušunjala u kuću, dok su roditelji gledali TV i otrčala u kupatilo. Tamo je skinula sve sa sebe, otrčala pod tuš i posle dugog i detaljnog ribanja, izašla iz kade. Na njenu žalost, tek tada shvata da je potopljena garderoba užasno smrdi, i brzo je ispira, ali, kupatilo je malo nema prozor, a smrad postaje neizdrživ i nepodnošljiv.

NI ZA ŽIVU GLAVU Ova mesta u Srbiji NISU ZA KUPANJE!


Ona nam posle sama priča:" Toliko je smrdelo, da ja bukvalno perem garderobu u lavabou, a u isto vreme, povraćam u wc šolju, i tako bar pet puta, dok nisam potrošila celu vreću praška i uverila se da se više ništa ne oseća".

I tako se Draganin blam prepričava u našem društvu sve do danas, i dvadeset godina posle toga. A naravoučenije za sve zaljubljene - ne dozvolite da se prepustite strasti, dok se ne uverite da za to imate sve potrebne uslove, ili se bar niko nije olakšao u blizini.


Naravno, Marka više nikad nije videla, a na fakultetu se uvek, držala podalje od njega.

 

PROČITAJTE JOŠ:

ISPOVEST BEOGRAĐANKE KOJA RASPLAMSAVA STRAST "Počeo je da mi se nabacuje komšija, ali da bih sačuvala brak, moram mužu da uradim jednu stvar!"

ALO! I BAKINA KUHINJA Evo kako napravite kompote koji će vas zimi grejati sećanjima na leto!

 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi