Spot JUL-a
Printscreen
Spot JUL

Printscreen

JUL Spot, Photo: Printscreen

Mira Marković, udovica bivšeg predsednika SRJ i lidera SPS-a Slobodana Miloševića, umrla je prošle nedelje u specijalnoj vojnoj bolnici u Rusiji.

Mira je bila jedan od osnivača i prvi predsednik Jugoslovenske levice (JUL). Do oktobra 2000. godine, njena stranka bila je glavni koalicioni partner Socijalističke partije Srbije, a onda je te godine oslabila i izgubila položaj značajnog učesnika na političkoj sceni u Srbiji.

Pročitajte još:

Te godine snimljen je i spot "Ona ode, a nema vode" koji se nedavno pojavio na Jutjubu. U spotu je glavni akter naš poznati glumac Dejan Jelača, koji poslednjih nekoliko godina živi u Americi.

Jelača je devedesetih glumio u serijama "Kanal mimo" i "Porodično blago", a zbog svog markantnog izgleda stekao je velike simpatije ženske publike.

Upravo je i Mira bila jedna u moru žena koja je pala na njegov šarm, pa ga je angažovala za spot svoje stranke i stavila tamnu mrlju na njegovu karijeru.

Spot JUL

Printscreen

Spot JUL-a, Foto: Printscreen

Naime, spot nije baš najbolje prošao kod publike imajući u vidu da se Jelača u njemu žali konobaru kako ga je devojka ostavila zbog vode.

Pročitajte još:

 - Moja devojka je otišla zbog vode. Mislim, kupam se ja i kupao bih se, ali nema vode. I tako, jednog, drugog, trećeg dana ona ode, a nema vode. Sada se samo nadam da će, kada dođe odgovorna gradska vlast, doći i voda - kaže Jelača u spotu.