Miloš Veliki auto-put
Tanjug/Zoran Zestic
Miloš Veliki auto-put

Tanjug/Zoran Zestic

Miloš Veliki auto-put, Foto: Tanjug/Zoran Zestic

- Stariji sugrađani moći će da registruju svoja vozila na tehničkim pregledima uz ovlašćenje koje ne mora da bude overeno kod notara. Dovoljno je napismeno ovlašćenje sa potpisima vlasnika i lica koje registruje vozilo i da lice koje doveze automobil na tehnički pregled poseduje svoju i ličnu kartu vlasnika vozila kao i svu potrebnu dokumentaciju – pojasnio je Stefanović.

Ukoliko prvi put registrujete novo ili polovno vozilo, posle tehničkog pregleda svu dokumentaciju, poštom dostavljate nadležnoj policijskoj upravi.

Komentari (4)

Gogi

29.03.2020 00:28

Ja sam skinuo aplikaciju zakazi tehnicki i sve zavrsio bez problema, besplatno je zakazivanje. Preporuka da ne zovete i ne odlazite da bi rezervisali termin u ovo vreme.

Milovan

29.03.2020 00:38

Postoji mobilna aplikacija Zakaži Tehnički gde sam besplatno zakazao termin na tehničkom i registrovao kola sredinom marta. Super aplikacija, probajte da skinete i zakažete termin gde i kada hoćete!

Jana

29.03.2020 00:42

I ja već drugu godinu zaredom koristim aplikaciju Zakaži Tehnički. svaka čast našim mladima na razvoju ovakvih rešenja! Sjajna stvar u dva klika do termina na tehničkom.

Zorica Jelic

29.03.2020 01:02

Veliki je problem naci slovodan termin na tehnickom. Prijatelj mi je rekao da postoji aplikacija za zakazivanje tehnickog. Skinula sam je i zakazala termin na najjeftinijem tehnickom pregledu i to u par poteza, bas je lako i brzo. Sjajna stvar!!!