DŽUMBUS U STUDIJU Ministar Goran Trivan došao da priča o zagađenju vazduha, Srđan ga rešetao pitanjima dok nije pocrveneo! Jovanin komentar ga ukopao: Dođite kad budem bila sama!

Goran Trivan gostovao je u jutarnjoj emisiji Jovane Joksimović i Srđana Predojevića, a tema je bila zagađenje vazduha u Beogradu.

Jutarnji program
Jutarnji program, Foto: Printscreen

Voditelj Srđan je prilično oštro "rešetao" ministra, a Trivan nije oklevao sa odgovorima, i više puta je matirao voditelje.

- 156 je zagađenost prema podacima AirVisual, to je nezdrav vazduh, savet je da se koristi maska - kazao je Srđan.

- Ovaj sajt je izazvao nemir kod svih nas - dodala je Jovana.

Jutarnji program
Jutarnji program, Foto: Printscreen

- Jedini relevantni podaci su na našim sajtovima - odgovorio je ministar.

- Ministre, ja ne mogu da nađem te podatke na sajtu gradskog zavoda - kazao je Srđan, koji je celo gostovanje insistirao da ministar nađe podatke na sajtu.

Potom se povela polemika oko toga ko je najveći zagađivač, i kada će biti bolje.

- Beograd već 10 godina gasi individualne kotlarnice, svi se prebacuju na centralno grejanje, šanse da budemo manje zagađeni su tako veće.

Jutarnji program
Jutarnji program, Foto: Printscreen

- Nije vas bilo ministre mesec dana, zašto ste ćutali na tako važnu temu - pitali su ga.

- Bojim se da ste u krivu. Ja sam dao između 80 i 90 izjava povodom zagađenosti vazduha, kako vi to niste primetili ja ne znam, ja sam radio svoj posao - kazao je Trivan.

Kako je tekla rasprava Jovana je zaključila da je bolje da ministar dođe kada bude sama u emisiji, "da se lepo ispričaju". 

 

 • Korisnik: Vlajna
  10/12/2019 - 09:50
  Ovakav bezobrazluk se ne pamti. Decko, nauci da razgovaras sa jednim ministrom. Podrzavam Trivanom rad...covek se razume u ekologiju.
 • Korisnik: Slavko
  10/12/2019 - 09:48
  Ala ga je prevaspitao Ministar. Ovaj Srdjan je jako bezobrazan i nekulturan. Svi podaci se nalaze na sajtu, kao sto je Trivan i rekao.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi