TREĆA PO REDU Miloš Vučević svečano otvorio Sajam sporta i odigrao partiju šaha!

Najveselija i najrazigranija sajamska manifestacija

Miloš Vučević, Sajam Sporta,
Miloš Vučević, Sajam Sporta, , Foto: Grad Novi Sad

* Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević svečano otvorio treći po redu Sajam sporta

* Sajam sporta posvećen je kako profesionalnom, tako i amaterskom sportu

* Posetioci će moći da se oprobaju u različitim disciplinama, pa čak i da upoznaju neke od vrhunskih sportista

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa članom Gradskog veća za sport i omladinu Ognjenom Cvjetićaninom prisustvovao ceremoniji svečanog otvaranja Sajma sporta.

Gradonačelnik Vučević osudio takav potez: Ovde nema mesta za ekstremizam (FOTO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 01.10.2019. 15:29 "Budućnost je otvorena za ljude koji su za mir, stabilnost, napredak, razumevanje i saradnju. Takvi su Novosađani" Miloš Vučević, Foto: Tanjug Grafit mržnje koji je osvanuo u Novom Sadu danas je prekrečen, a gradonačelnik Vučević oštro je osudio ispisivanje ovakvih poruka.

 

- Treći put po redu Grad Novi Sad je sa partnerima organizovao jednu od najveselijih, najrazigranijih sajamskih manifestacija na Novosadskom sajmu, a to je Sajam sporta koji je posvećen kako profesionalnom, tako i amaterskom sportu. Oni koji posete ovu sajamsku manifestaciju, moći će da se upoznaju sa brojnim klubovima i sportskim asocijacijama, da se oprobaju u različitim disciplinama, pa čak i da upoznaju neke od vrhunskih sportista. Hvala našim vrsnim sportistima koji su danas ovde, a koji su na najbolјi mogući način predstavlјali našu državu na najvećim evropskim i svetskim takmičenjima. Nјihovo prisustvo je lep gest i podstrek za najmlađe, da vide i upoznaju svoje uzore.

Miloš Vučević, Sajam Sporta,
Miloš Vučević, Sajam Sporta, , Foto: Grad Novi Sad

 

Naravno, ne mogu svi da budu reprezentativci ili vrhunski sportisti, ali je važno da bavlјenje sportom bude prvenstveno vođeno težnjom za formiranjem zdravog tela i duha, kao i radi izgradnje karaktera i sistema vrednosti, i to još od najranijeg uzrasta. Verujem da ćemo uskoro morati da širimo prostorne kapacitete Sajma sporta, jer imamo sve više učesnika, prvenstveno dece, ali i više ulagati u amaterski i školski sport.

 

Trudićemo se i dalјe da u Novom Sadu, Omladinskoj prestonici Evrope, jednaku pažnju posvećujemo ulaganju u vrhunski sport, kao i u rekreativno bavlјenje sportom - rekao je gradonačelnik Miloš Vučević i nakon obilaska Hale 2 i Hale 3 pozvao sve da posete ovaj sajam koji nudi veliki broj sadržaja.

Miloš Vučević, Sajam Sporta,
Miloš Vučević, Sajam Sporta, , Foto: Grad Novi Sad

 

Otvaranju manifestacije su prisustvovale i Borislava Perić-Ranković i Nada Matić koje su nosioci Zlatne i Srebrne medalјe sa Evropskog prvenstva stonotenisera sa invaliditetom, kao i mnogi drugi eminentni sportisti. Gradonačelnik Vučević se tom prilikom susreo i sa selektorom odbojkaške reprezentacije Slobodanom Kovačem, koji je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu tim Srbije doveo do zlatne medalјe. U okviru svečanosti nastupili su i „Master Dance Studio“, članovi Sokolskog društva, a simbolično je odigrana i partija stonog tenisa između gradonačelnika, direktora Sajma Slobodana Cvetkovića i reprezentativki.

 

LUKA NOVI SAD U SVETSKOM LANCU LUKA DP WORLD! Vučević i Zorana Mihajlović prisustvovali obilasku

VUČEVIĆ U POSETI KNINU Gradonačelnik Novog Sada deci podelio specijalne poklone

SASTANAK U ZAGREBU! Vučević sa Bandićem i Pupovcem: Nema uspeha za ovaj deo Evrope ako ne sarađujemo!

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi