Miljana Ristić Stanković
Privatna arhiva
Miljana Ristić Stanković

Privatna arhiva

Miljana Ristić Stanković, Foto: Privatna arhiva

U akciji prikupljanja novca za njenu operaciju u inostranstvu učestvovao je i „Alo!“. Majku dvogodišnjeg Vukašina, koja je posle porođaja obolela od agresivne mijeloblastne leukemije, oslabila je hemoterapija. Nastavak spasonosne terapije podrazumeva veće pare za kupovinu skupih lekova, koje njena slabostojeća porodica nema. Mlada žena ponovo se na društvenim mrežama obratila Srbiji za pomoć.

- Zahvaljujući vašim donacijama, u avgustu sam primila dodatnu dozu matičnih ćelija, čime se krvna slika opet stabilizovala. Uz mnogo sreće, ova terapija dala je odlične rezultate. Time, nažalost, moja borba nije završena. Svakodnevno se suočavam sa različitim posledicama prouzrokovanim hemoterapijom. Nastavljam borbu do potpunog ozdravljenja. Imajte me u svojim mislima kako bih terapiju primila na vreme - navela je na svom Fejsbuk profilu Miljana Ristić Stanković.

Pročitajte još:

Odlazak u Englesku i lečenje maligne bolesti koštane srži omogućili su mladoj ženi iz Vranja preduzeća, institucije i humani pojedinci. Lokalna samouprava u Vranju je za lečenje Miljane Ristić Stanković u dva navrata uplatila po 500.000 dinara.

Miljani možete pomoći slanjem SMS-a 304 na broj 3030 ili uplatom na dinarski račun 160-469670-88.