BASNOSLOVNI RAČUN IZAZVAO BURU NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Milan odveo dete kod lekara zbog krpelja, a kada je video koliko su mu naplatili - ostao je zatečen! Još uvek se nije oporavio!

Užas!

Bolnica, lekar, ambulanta
Bolnica, Foto: Tanjug/Filip Krajincancic

Milan iz Beograda, tata jednog dečaka, oglasio se na Tviteru napisavši da je zbunjen i razočaran posle lekarske intervencije na koju je sinčića odveo zbog ujeda krpelja.

- Još uvek sam zbunjen, razočaran... Vodili klinca zbog krpelja... 15.100 din!!!!, tvitovao je tata Milan istovremeno "postujući" sliku fiskalnog računa sa dve stavke.

Račun
Račun, Foto: Printscreen

AMERIČKI VIRUS VREBA SRPSKE MALIŠANE Ako primetite DVA SIMPTOMA kod vašeg deteta HITNO se javite lekaru!

Beograđanin Milan nije navodio zašto dete nije odveo državnom lekaru, u Tiršovu, Institut ili drugu ustanovu koja je bila dežurna to veče pošto se sa računa vidi da je intervencija urađena u kasnim večernjim satima, posle 22 časa.

ZA POSLASTICU - ĆERKE GENERALA! Bivši američki ambasador Srbiji imao je STRASTVEN HOBI u Beogradu, bahanalije plaćala direktno ambasada!

Međutim, svaki roditelj u strahu i brizi za dete traži način kako da mu najbrže pomogne, pa se verovatno iz tog razloga Milan odlučio za privatnu praksu, uveren da će tamo dobiti najbržu uslugu. Međutim, od računa se još nije oporavio...

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi