NAJVAŽNIJA DONACIJA NA KiM: Meridian doneo najmodernije pumpe u poplavljena područja

Domaća kompanija ponovo je pomogla ugroženim sugrađanima

Meridian
Meridian, Foto: Promo

Osim dobro poznatih višedecenijskih iskušenja, a nedavno i pandemije, naši sugrađani na Kosovu i Metohiji već danima se bore i sa opasnim poplavama. Najteža je situacija u centralnom području Pokrajine, kao i u Kosovskom pomoravlju, gde su u mnogim domaćinstvima usled izlivanja rečnih i bujičnih tokova oštećeni objekti za stanovanje, ugroženo snabdevanje pijaćom vodom i električnom energijom.

Kao i uvek kada je naš narod u nevolji, Meridian se ubrzo našao na licu mesta - u ugroženim naseljima opština Gračanica, Velika Hoča i Orahovac.

Kako bi se što pre prevazišle najkritičnije posledice izlivanja rečnih tokova i život koliko je moguće vratio u normalu, kompanija Meridian donirala je specijalne crpne pupmpe za ispumpavanje vode, koja je doprla do dvorišta i stambenih objekata.

- Sada je prioritet što pre izvući vlagu iz kuća, početi sa isušivanjem i normalizovati snabdevanje električnom energijom i pijaćom vodom, pa da se krene na što brže i efikasnije saniranje štete. Od srca se zahvaljujem kompaniji Meridian na doniram pumpama koje su sada najpotrebnije ovoj ali i ostalim pogođenim opštinama. Više i od materijalne pomoći, najviše raduje znak da smo i u ovoj borbi zajedno kao narod - reči su predsednika opštine Gračanica Srđan Popović.

Ovo je nastavak višemesečne kampanje pomoći našim sugrađanima u južnoj pokrajini koju organizuje kompanija Meridian u saradnji sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije.

Povezane vesti

 • Korisnik: Nidza007
  19/01/2021 - 02:34
  Svaka cast, tim ljudima je sada svaka pomoc dobrodosla
 • Korisnik: Zofa
  18/01/2021 - 19:50
  Meridian je jos jedbom pokazao da je humanost na prvom mestu,bravo samo tako nastavite!
 • Korisnik: Dambo
  18/01/2021 - 19:49
  Sve cestitke Meridianu na jos jednoj sjajnoj akciji!
 • Korisnik: El Matador
  18/01/2021 - 18:17
  Sa jedne strane velike pohvale za meridian a sa druge je jako tuzno sto i posle toliko godina niko nije resio problel izlivanja reka.
 • Korisnik: Di maria
  18/01/2021 - 12:36
  Svaka vam cast ljudi neko to sve vidi ,ovo sto radite za narod je i više nego za svaku pohvalu ,Meridian je pokazao svoje pravi lice mnogo puta ,najbolji ste
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi