ĐACI ZA PRIMER Maturanti u humanoj misiji za decu obolelu od raka!

U susret 15. februaru, Svetskom danu dece obolele od raka, učenici petog razreda Bogoslovije Svetog Save u Beogradu posetili su Nacionalno Udruženje Roditelja Dece Obolele od Raka (NURDOR) sa željom da najmlađim borcima protiv ove opake bolesti, pokažu da nisu sami, saopštila je Televizija "Hram".

Maturanti Bogoslovije Svetog Save
Maturanti Bogoslovije Svetog Save, Foto: TV Hram

Od novca koji im je preostao od maturskog putovanja prilikom koga su se poklonili i kivotu Svetog Nektarija Eginskog (čudotvorca i iscelitelja od ove strašne bolesti) kupili su paketiće sa slatkišima i darovali ih ovim malim hrabrim ljudima.

Maturanti Bogoslovije Svetog Save
Maturanti Bogoslovije Svetog Save, Foto: TV Hram

Maturanti Bogoslovije Svetog Save u Beogradu ističu da se mole Svetom Nektariju da mališane koji boluju od raka obodri, osnaži i bude uz njih, a iz NURDOR-a poručuju da su maturanti Bogoslovije Svetog Save svoju humanost i veliko srce pokazali na delu, i da im je bilo zadovoljstvo upoznati tako mlade i humane ljude.

 • Korisnik: Vicentije
  04/02/2017 - 16:58
  Ljudi budite humani i delite ako imate ,ali NIKADA bukvalno Nikada ne dajte u nikakve fondove ili organizacije ,skupite i licno u ruke dajte onom kome treba ,ja uvek skupim i licno dam osobi kojoj zelim i ko nema
 • Korisnik: Nestor
  04/02/2017 - 14:55
  Deco sve to ide u dzepove popova lopova,nikad niko bolestan to nece vodeti
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi