Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast
Shutterstock, ilustracija
Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Ilustracija: Shutterstock

"Sada živimo zajedno. Imamo običaj kada se probudimo rano ujutro da se seksamo možda tri ili četiri puta. Potom ona spremi doručak, a nekad se nakon doručka ponovno "poseksamo". Nakon toga je ostavim u gradu i odem na posao. Uvek nađem vremena za nju. Imam klizno radno vreme, pa sam fleksibilan po tom pitanju. Poslepodne je pokupim, pa odemo kući i opet se seksamo, oko šest puta", opisuje svoje poduhvate mladić, ali napominje da potom on spremi večeru nakon čega nastavljaju sa svojom omiljenom aktivnošću.

"Seksamo se celo veče. Baš je volim. Oboje smo jako napaljeni, ali da li je normalno biti intiman toliko puta dnevno? Može li to da utiče na zdravlje", zrabrinut je mladić pa je potražio pomoć stručnjaka.

Pročitajte još:

Uskoro je stigao i odgovor.

"Mnogi će biti zavidni na toliko seksualnih odnosa, a pojam "normalno" ne postoji", piše u odgovoru.

"Najvažnije je da ste tvoja devojka i ti srećni. Ipak, trebao bi da proveriš da li i ona podjednako uživa kao i ti. Možda pokušava da ti udovolji, a da sama nije toliko zadovoljna. Većini žena bitna je senzualnost i intimni dodiri, a ne samo seks na brzaka, a teško je zamisliti da to u vašoj vezi postoji. Koliko često ona doživi orgazam? Verovatno ćete s vremenom usporiti ritam nakon što se bolje upoznate", odgovorila osoba koja je stručna za te stvari, i napomenula da koriste zaštitu jer je neplanirano dete najmanje što im treba u ranoj fazi veze.

Komentari (2)

Aca

20.10.2018 14:16

Izgleda da mu je hidraulika u kvaru!

seks

20.10.2018 14:42

Momcino, ajde pljuni uzastopce 20 puta, ne mozes. da imas testise poput ovna ili bika, ne bi mogao ejakulirati 20 puta na dan, postoje i pridodate - akcedorne zlezde. Lagati moze svako, a ovoliko samo bolestan covek.