Marko Cvetanović
PR
Marko Cvetanović

PR

Marko Cvetanović, Foto: Arhiva

„Naišli smo na Marka dok smo tražili najambicioznije mlade poslovne lidere u regionu. Tražili smo harizmatičnog i modernog lidera, kojeg vole njegovi zaposleni i koji uživa veliku reputaciju u poslovnoj zajednici. Takođe smo tražili nekoga ko se suočava sa izazovima, umesto da beži od njih, i koji nikad ne prestaje da cilja više. Drugim rečima, tražili smo Marka!“ , izjavio je dr Viktor Gjorgjieski, regionalni direktor za Jugoistočnu Evropu Business Elite Awards-a.

Marko Cvetanović

PR

Marko Cvetanović, Foto: Arhiva

Business Elite Awards je prestižni program dodele nagrada koji identifikuje izvrsne mlade rukovodioce i preduzetnike u svetskom poslovanju. Takođe je često među prvim i najvrednijim priznanjima koje su mnogi uspešni svetski poznati poslovni lideri dobili u ranim fazama karijere. Gotovo je sigurno da će svaki dobitnik nagrade stvoriti izvanredna dostignuća nakon dodele nagrade, što je jedna od glavnih vrednosti nagrade.

Ovogodišnja priznanja se dodeljuju na gala večeri, koja će se održati u muzeju Balgati Valseki u Milanu, Italija, 14. septembra 2021. godine, zajedno sa prošlogodišnjim dobitnicima nagrade, generacijom 2020., čija je dodela pomerena za ovu godinu usled aktuelne pandemije.