Ćirilica
Printscreen
Ćirilica

Printscreen

Ćirilica, Foto: Printscreen

Gosti u emisiji kod Milomira Marića bili su istoričar Predrag Marković, politikolog i profesor na Fakultetu političkih nauka Miroljub Jevtić, zatim analitičar Slobodan Zečević, profesor i teoretičar Darko Trifunović i teniski stručnjak, nekadašnji trener Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović.

Gosti su se dotakli mnogobrojnih tema, a najviše onih koje su ujedno i najaktuelnije, status Kosova i Metohije, suživot Srba i Albanaca u južnoj srpskoj pokrajini, dok je nezaobilazna tema bio i Novak Đoković, koji je sinoćnjim trijumfom nad Huan Martinom del Potrom osvojio 14. gren slem titulu.

DarkoTrifunović u Ćirilici

Printscreen

DarkoTrifunović u Ćirilici, Foto: Printscreen

U pojedinim temama su se slagali, u pojedinim su im mišljenja bila različita, ali najjači utisak ipak je nastup Darka Trifunovića koji je u više navrata držao svog kućnog ljubimca u krilima.

DarkoTrifunović u Ćirilici

Printscreen

DarkoTrifunović u Ćirilici, Foto: Printscreen

Taj detalj nije prošao nezapaženo kod publike, kao ni kod gledalaca ove emisije, a društvene mreže su se već usijale fotografijama i printskrinovima Trifunovićevog gostovanja u "Ćirilici".

Komentari (2)

Цицка

10.09.2018 23:51

Ja sam iznenađena šta sam čula večeras od Micinog obozavatelja . Taj Micin obozavatelj treba da zna jednom i zauvek da ce Srbi ceniti nekoga samo ako se taj neko pokaze na delima i to dobrim delima a ko hoce da se ulizuje a da nema dobrih dela i to ne samo prema nama vec prema svima ostalima neka se ulizuje ja necu a verujem da nece ni Mica ni ona nije taj tip , mada vidim da mu lize ruku ali sta zna kuce , e pa sada mi je nesto jasnije .

Milena

11.09.2018 04:39

Pricaju, kako njima odgovara.