iva Ilinčić
Printscreen/ Instagram

Počele su da joj pristižu poruke podrške.

Jednu od njih napisala je i Milenina mama, Aleksandra Radulović.

"Hvala i tebi, draga Ivo! Vi ste neverovatne mlade žene, naš ste ponos! Idemo do kraja", napisala je Aleksandra Radulović.

“Idemo, do kraja!”: Mama Milene Radulović poslala poruku Ivi Ilinčić, još jednoj glumici koja je hrabro istupila u javnost.

Nakon Milene Radulović i mlada glumica Iva Ilinčić optužila je svog bivšeg profesora glume Miroslava Aleksića za zlostavljanje.

 Aleksandra Radulović podržala je ćerkinu koleginicu u borbi protiv nasilja

"Hvala i tebi, draga Ivo! Vi ste neverovatne mlade žene, naš ste ponos! Idemo do kraja", napisala je Aleksandra Radulović.

Iva Ilinčić glumica je Beogradskog dramskog pozorišta, a gledali smo je u seriji "Žigosani u reketu" i "Kamiondžije". Kako je rekla u ispovesti za Blic, sa 10 godina je počela da pohađa glumačku školu Miroslava Aleksića, a o torturi koji je prošla nikome nije pričala.

- Bukvalno nikome nisam rekla. Ni mami, ni tati, ni sestri, ni tadašnjem dečku, sadašnjem... Nikome. Ne znam kako to da objasnim. Stidela sam se, preuzela sam njegovu sramotu, osećala sam se kao saučesnik - rekla je glumica.

Viši sud u Beogradu odredio je večeras pritvor do 30 dana vlasniku škole glume u Beogradu Miroslavu Miki Aleksiću, osumnjičenom za ukupno 15 krivičnih dela, osam silovanja i sedam dela polno uznemiravanje.

Pročitajte još: