Danijela Jovanović
Youtube/Info LIGA Ivanjica
Danijela Jovanović

Youtube/Info LIGA Ivanjica

Danijela Jovanović, Foto: Youtube/Info LIGA Ivanjica

Tužna vest koja je stigla iz porodice koja ionako jedva sklapa kraj sa krajem, rastužila je mnoge.

Troje male dece ostalo je bez Sandre, njihove majke. Nesrećna žena je podlegla povredama koje je zadobila kada je u porodičnoj kući pala sa stepenica i ostala neporketna.

Tako su Danijela (11), David (12) i Miloš (14) ostakli u trošnoj kući sa ocem Momčilom. Najmlađa Danijela spava na fotelji, a njen stariji brat David spava sa ocem, da bi najstariji brat mogao da spava sam.

Nameštaj u kući je star i neupotrebljiv, stolarija dotrajala, daščani pod propao, a u kući nema ni vode.

Crkvena opština Brezova u saradnji sa MZ Opaljenik i Udruženjem građana za naprednije selo pokrenula je akciju pomoći porodici Jovanović za izgradnju kuće u kojoj bi mališani mogli da imaju bezbrižno detinjstvo. Svi koji mogu i žele da pomognu Jovanovićima mogu to da učine uplatom na žiro-račun: 200-3212130101915-09 –Udruženje građana za naprednije selo Brezova.

Pročitajte još:

Komentari (2)

mirko

14.08.2020 01:51

ajmo ljudi pomagajte

penzioner

14.08.2020 06:35

Pa nije valjda sudbina ove dece spala na to dal će neko da uplati novac na taj žiro račun. Šta je država preduzela, zašta nam služi dečija zaštita, centri za socijalnu pomoć, alo bre, ns šta ovo liči !!! Ta deca odmah ako su ostala sama a maloletna su moraju biti zbrinuta.