Siniša Mali
Tanjug
Siniša Mali

Tanjug

Siniša Mali, Foto: Tanjug

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali potpisao je danas ugovor sa dobitnicom stana u okviru drugog kola nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, Svetlanom Janković iz Kragujevca i sa direktorom Republičke direkcije za imovinu Jovanom Vorkapićem.

Dobitnica stana u naselju Zemunske kapije kaže da je presrećna, ali i iznenađena, pošto je poslala samo četiri koverte sa fiskalnim računima.

„Presrećna sam, mada još uvek nisam svesna svega. Stan mi jako puno znači, imam dvoje dece, moram priznati da je došao u pravi čas“, rekla je Janković.

Ministar Mali se nakon potpisivanja ugovora zahvalio Svetlani Janković na učešću u nagradnoj igri i poželeo joj puno lepih trenutaka.

Istakao je da građani imaju priliku da vide zbog čega je zahtev za fiskalnim računima od izuzetnog značaja za napredak Republike Srbije.

„Deo tog novca ide u državnu kasu, odakle gradimo i sređujemo našu zemlju, povećavamo plate i penzije. Vlada Republike Srbije uskoro izlazi sa novim paketom mera podrške našoj privredi, od nečega moramo da finansiramo i taj paket pomoći“, naglasio je Mali. On je rekao da država vodi računa o svakom dinaru, te da je pomoć građana kroz ovu nagradnu igru veoma značajna.

Ministar je zahvalio građanima na učešću u nagradnoj igri i još jednom ih pozvao da sakupljaju i šalju što veći broj računa kako bi zajedno gradili lepšu, uspešniju i uređeniju Srbiju.

BONUS VIDEO

Pročitajte još: