Dušan
screenshoot/Instagram
Dušan

screenshoot/Instagram

Dušan, Foto: screenshoot/Instagram

Fondacija “Podrži život“ je objavila saopštenje u kom navodi da je prikupljen novac za lečenje četvorogodišnjeg Dušana Todorovića.

PROČITAJTE JOŠ:

Navedeno je da su uz pomoć dobrih i humanih ljudi prikupljena sredstva, koja su Dušanu bila potrebna zbog nastavka lečenja u Barseloni.

“Fondacija je od četvrtka 6. septembra do 15. septembra ukupno sakupila iznos od 119.391,14 evra, u koji ne ulazi prihod od SMS poruka, kao ni iznosi koji su uplaćeni tokom dana na račun Fondacije i devizni iznosi koji su uplaćeni u petak. Fondacija će u ponedeljak javno dostaviti izveštaje o preostalim sredstvima, nezvaničnom broju SMS poruka i nezvaničnom iznosu koji će operateri uplatiti po ugovoru koji imaju sa Fondacijom i plan realizacije preostalih osam akcija, koje su trenutno pokrenute“, navodi se u saopštenju.

“Želimo da iskažemo zahvalnost svima koji su u ovoj akciji učestvovali, posebno je bila hitna i svaki dan, sat i minut su bili od posebne važnosti. Posebno se zahvaljujemo osobi koja je stupila u kontakt sa roditeljima bez posredstva Fondacije i koja je ostala anonimna i za Fondaciju. Ta osoba je uplatila klinici direktno preostali iznos, koji nije sakupljen preko Fondacije“, dodaje se u saopštenju.

Komentari (2)

Anonimus

15.09.2018 13:16

Toj osobi svaka cast, i sve najbolje na svetu da doceka!

MARINA

15.09.2018 14:37

BRAVO LJUDI