ANĐELIN (14) NESTANAK DIGAO SRBIJU NA NOGE Majka konačno odahnula, ima važnu poruku: Moja odluka je bila ispravna (FOTO)

Devojčica nestala u noći između 4. i 5. oktobra, a u policijsku stanicu javila se dva dana kasnije

Majka sa Anđelom (14)
Majka sa Anđelom (14), Foto: Facebook

Nestanak Anđele N. (14) iz Subotice juče je digao na noge celu Srbiju. Srećom, kasno popodne stigla je lepa vest - devojčica, koja je sa dečkom kasno uveče izašla iz kuće, videla je da se za njom traga, pa se sama javila u policiju, zdrava i nepovređena.

Majka Danijela zahvaljuje se medijima što su pisali o nestanku njene ćerke i prekinuli agoniju koja se roditeljima u ovakvim situacijama čini kao da nema kraja.

- Anđela je dobro. Nepromišljenost i "zaljubljenost" su je dovele u ovu situaciju. Nama je ova medijska izloženost pomogla jako, jer čim je videla da je traže preko novina i društvenih mreža, odlučila je da se javi policiji. Tako da se moja odluka da to pustim u javnost završila dobro za sve nas - priča Danijela.

Četrnaestogodišnja Anđela, dodaje njena mama, zna da nije dobro postupila.

VREMENSKA LUDNICA! Mraz stegao Srbiju od ranog jutra, danas nas čeka leto, ali samo do večeras! Stiže udar sa severo-istoka!

- Ona je svesna da je pogrešila, ali ćemo mi to korak po korak da rešavamo - napominje Danijela.

 Podsetimo, Anđela (14) je nestala u noći između 4. i 5. oktobra, a u policijsku stanicu javila se dva dana kasnije.

Obratite joj se na poseban način i podariće vam mir i sreću u životu!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 08.10.2019. 07:00 Brojni vernici svedoče o čudima koja su im se zahvaljujući ovoj svetiteljki događala. Foto: Alo!/Dejan Briza Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas slave praznik Svete Efrosinije, koja je ostala upamćena kao svetica koja je uspela da se u manastiru u Aleksandriji zamonaši iako je žensko.

BONUS VIDEO: Poplava u Kraljice Marije

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi