Majka sa Anđelom (14)
Facebook
Majka sa Anđelom (14)

Facebook

Majka sa Anđelom (14), Foto: Facebook

Nestanak Anđele N. (14) iz Subotice juče je digao na noge celu Srbiju. Srećom, kasno popodne stigla je lepa vest - devojčica, koja je sa dečkom kasno uveče izašla iz kuće, videla je da se za njom traga, pa se sama javila u policiju, zdrava i nepovređena.

Majka Danijela zahvaljuje se medijima što su pisali o nestanku njene ćerke i prekinuli agoniju koja se roditeljima u ovakvim situacijama čini kao da nema kraja.

Pročitajte još:

- Anđela je dobro. Nepromišljenost i "zaljubljenost" su je dovele u ovu situaciju. Nama je ova medijska izloženost pomogla jako, jer čim je videla da je traže preko novina i društvenih mreža, odlučila je da se javi policiji. Tako da se moja odluka da to pustim u javnost završila dobro za sve nas - priča Danijela.

Četrnaestogodišnja Anđela, dodaje njena mama, zna da nije dobro postupila.

- Ona je svesna da je pogrešila, ali ćemo mi to korak po korak da rešavamo - napominje Danijela.

 Podsetimo, Anđela (14) je nestala u noći između 4. i 5. oktobra, a u policijsku stanicu javila se dva dana kasnije.

Obratite joj se na poseban način i podariće vam mir i sreću u životu!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 08.10.2019. 07:00 Brojni vernici svedoče o čudima koja su im se zahvaljujući ovoj svetiteljki događala. Foto: Alo!/Dejan Briza Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas slave praznik Svete Efrosinije, koja je ostala upamćena kao svetica koja je uspela da se u manastiru u Aleksandriji zamonaši iako je žensko.

BONUS VIDEO: Poplava u Kraljice Marije