TREĆA ŽRTVA NADRILEKARA MIROLJUBA PETROVIĆA "Lekari su debili": Ženu obolelu od raka lečio sirovom hranom, a kad joj se stanje pogoršalo, uradio NEČUVENO!

Zaga Krstić iz Beograda treća je žrtva nadrlekarstva šarlatana Miroljuba Petrovića.

Miroljub Petrović
Miroljub Petrović, Foto: Screenshot Youtube

Tanja Kremić, bratanica Zage Krstić, kaže da je njenoj tetki u decembru dijagnostikovan tumor na jetri, dodajući da do tada nije imala simptome, te da joj je rečeno da je "rak već metastazirao".

Pošto je Zaga izašla iz bolnice, Tanja i njen brat hteli su da čuju mišljenje i Miroljuba Petrovića, pa su mu se obratili putem mejla na njegov CPS centar i priložili mu tetkine rezultate.

On im je na to odgovorio da su "lekari debili".

"Lekari su debili. Prenesi joj sledeći program ozdravljenja", napisao im je Miroljub u odgovoru i preporučio da naruče "njihov paket sirove hrane za jednu ili više sedmica", ostavljajući link svog Instituta.

"Kod lekara vam ne preporučujem da idete, jer će vas isprepadati i navući na štetne lekove i terapije". Ako baš hoćete da radite analize, otiđite u privatnu laboratoriju koja ne zna istoriju vaše bolesti. Dovoljno je da uradite analize krvi jednom mesečno", stoji u Petrovićevom odgovoru.

Kada mu je rečeno da su metastaze na kostima, rekao je Tanji Kremić da "papir na kom to piše baci u đubre", jer on, kako je rekao, garantuje da če tetka ozdraviti.

Miroljub Petrović
Miroljub Petrović, Foto: Printscreen

Nakon tri nedelje, koliko je Zaga provela isključivo na sokovima, čajevima i biljnim preparatima po uputstvu Miroljuba Petrovića, njeno zdravstveno stanje se pogoršalo.

Tanja navodi da je "tetka počela da povraća, odbija hranu i da ima crnu stolicu".

"Kontaktirali smo Miroljuba koji je tada rekao: Pa šta čekate, vodite je u Hitnu pomoć. Iako je pre toga rekao da nikako ne idemo kod lekara", navodi Tanja Kremić.

Zaga Krstić je hitno smeštena u bolnicu i urađeni su joj markeri tumora. Kada su u decembru, pre Petrovićeve terapije rađeni bili su 1000, a sada 5000.

Podsetimo, od posledica Petrovićevog "lečenja" preminuli su Slavčo Petrov i Marijan Batovac.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi