Čudo, manastir
Printskrin
Čudo, manastir

Printskrin

Čudo, manastir, Foto: Printskrin

 * Dečak rođen sa skoliozom i nakon hirurške intervencije, lekari bili ubeđeni da mu nema spasa

*  Bračni par od kumova čuo za manastir Tumane, u kome se dešavaju razna čuda. 

*  Nakon posete istom, porodica uzela ikone iz manastira i odnela ih u bolnicu sinu. Nakon toga desilo se čudo. 

 

Marković Veljko i Ana iz Beograda, došli su da se zahvale manastiru Tumane i njihova priča počinje ovako:

Naš sin Andrej je rođen je sa skoliozom i morao je biti podvrgnut hiruškoj intervenciji. Od tada počinje naša agonija. Sve je krenulo kako ne treba. Zbog komplikacija Andrej je pao u komu i nakon dve reanimacije hitno je prebačen u Beograd na intezivnu negu. Dok smo bili sa njim pozvali su nas kumovi i rekli da idemo u manastir Tumane jer se tamo dešavaju razna čuda. Da budemo iskreni, mi nismo ni znali za manastir niti smo verovali, ali smo krenuli. Bilo je kasno posle podne, uključili smo navigaciju i na petnest kilometra od manastira smo morali da zastanemo jer nismo znali da li treba da skrenemo levo ili desno. Tada se odjednom niodkuda pred nama pojavljuje jedna čudna žena čijeg se lika ne sećamo i kaže nam:

Upravnica Narodnog pozorišta nije znala da je uživo u programu! Cela Srbija se smeje tome šta je izgovorila!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 09.09.2019. 09:54 - 09.09.2019. 10:06 Ivana Vujić nije znala da je uživo u programu.

 

 

„ Znam šta tražite, vi tražite manastir Tumane. Ne brinite, bilo kojim putem da krenete vi ćete doći u manastir“ Tada se okreće ka mojoj supruzi koja je sedela nazad i njoj kaže: „ A vi gospođo ne brinite vaš sin će biti dobro. Ja sam se molila za svog sina, molite se i vi u manastiru Tumane i biće dobro“. I odjednom je nestala. Došli smo u manastir u kome je bila velika gužva. Pošto je molitva bila u toku, sveštenik nam je rekao da uzmemo sveću i da se molimo. Mi smo to i uradili, uzeli smo dve sveće i iskreno od srca se molili, pročitana nam je i molitva. Kupili smo ikonicu Presvete Bogorodice Kurske, Svetog Zosima i Svetog Jakova i poneli sa sobom u Beograd. Hteli smo da stavimo kod sina, ali nam nisu dali jer je zabranjeno bilo šta uneti na intezivnu nezgu. Supruga je insistirala, i pored toga što su nam govorili da njemu nema spasa, da je gotovo. Po prirodi tiha supruga nije odustajala sve dok nisu pristali da unesu ikone i stave ih kod uzglavlja sinu. Svanuo je novi dan i desilo se čudo, Andrej se oporavio i pušten je sa intezivne nege", priča otac dečaka o čudu koje je doživeo posle odlaska u manastir Tumane. 

Kako i sam navodi, Veljko nikada nije preterano verovao u čuda, a kada mu se ovo dogodilo, počeo je da veruje da su čuda itekako moguća i da se ostvaruju. 

 

Pročitajte još:

 Bonus video: Pitali smo građane šta misle o Borisu Džonsonu - jedan odgovor je HIT

 

 

 

 

 

Komentari (2)

Lee

09.09.2019 16:11

Bog je velik, najveci! Slava Bogu. Amin.

Sava mali

09.09.2019 23:39

@Lee - Slazem se,Bog a ne nekakve slike koje su kupili i kojima se mole. Boze sacuvaj nas idolopoklonstva.