Naoblačenje, kiša, oblaci, Beograd, vreme
D.S.
Naoblačenje, kiša, oblaci, Beograd, vreme

D.S.

Naoblačenje, kiša, oblaci, Beograd, vreme, Foto: D.S.

Iako je u većini krajeva osvanulo jutro sa malo oblaka, a meteorolozi najavljivali da će u prepodnevnim satima biti sunčano vreme, oblaci su prekrili nebo već oko 7.30 i spustili temperaturu za par stepeni.

U Beogradu je kiša pala nešto pre 8 sati, a u severnim i južnim predelima će takođe preovlađivati kišno vreme.

Crkva, vera

Alo.rs

Crkva, vera, Foto: Alo.rs

 

U podne se u većini mesta očekuje lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim i jakim pljuskovima sa grmljavinom.

U naredna tri sata u Sremu, zapadnim delovim zemlje, Šumadiji, Pomoravlju, kao i Beogradu očekuju se slabije padavine, objavio je Republički hidrometorološki zavod Srbije.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u četvrtak ujutro i pre podne još ponegde sa pojavom kratkotrajnih pljuskva i grmljavine, zatim postepeno razvedravanje.

U petak i za dane vikenda pretezno sunčano i umereno toplo. Zatim, do kraja perioda nestabilno, promenljivo oblačno sa mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Kiša, nevreme

Alo!/ Rajko Ristić

Kiša, nevreme, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

Komentari (1)

neko sa čukarice

22.05.2019 12:22

Moje selo, moje rodno mesto Pećani udaljeno 20.tak kilometara od Terazija, danas preslavlja letnjejg Svetog Nikolu, odnosno još par kuća se samo drzi te tradicije, a nekad je bilo za priču, za ponos, vašar igla nema gde da padne, muzikanti se razmileli po selu, svaka kuća puna, gosti samo pristizu, posle ručka svi na vašar, danas su to samo lepa sećanja i ništa više, sve što je valjalo, u ovoj Srbiji polako nestaje, milije su nam neke druge tudjine, neki drugi običaji koji nisu naš!!!