Bolnica
Alo!/ Rajko Ristić
bolnica

Tanjug

bolnica, Foto: Tanjug

S.V. (47) koji je danas u karantinu u Kragujevcu divljački napao lekara i medicinsko osoblje zaražen je koronavirusom i kako se sumnja prilikom tog incidenta inficirao je čak 5 osoba.

Kako se saznaje saznaje, testiran je danas i utvrđeno je da je pozitivan na kronavirus.

Kako se saznaje, postoji opravdana sumnja, da je S.V. prilikom napada na medicinsko osoblje u karantinu u Kragujevcu zarazio čak pet osoba koje su zbog toga stavljene u izolaciju.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispričao je danas dramatičan događaj iz Kragujevca.

- Imali smo slučaj u Kragujevcu, fizički jak čovek. Prijavljivao se u Legiju stranaca pa nije primljen svojevremeno. Napao je dvojicu medicinskih tehničara - jednom strgao masku, drugog fizički napao. Savladala su ga dvojica vojnika. Šta ćemo sad da uradimo ako na testovima utvrdimo da je zaražen? Iz karantina je to uradio. Onda sam čuo neverovatan razlog, da je to uradio jer mu je sutradan bio rođendan - istakao je danas Vučić.

Komentari (4)

Pera kojot super genije

25.03.2020 20:38

po kratkom postupku 12 godina robije..

zagondzija

25.03.2020 20:45

Odma robija da se vise to ne desava

Karma

25.03.2020 20:51

Ako je zaista zarazio sve te ljude baciti ga u zatvorenu ustanovu bez bilo kakve lekarske nege, da crkne u najvećim mukama ...

boki

26.03.2020 05:00

Kada cemo jednom cuti da su bahati nasilnuci kriminalci posteno kaznjeni pisebno u ivim teskim uslivima.Sve kazne su blage ili nagodba uz kucni pritvor sto smwsno