Pasoš
MUP Srbije
Pasoš

MUP Srbije

Pasoš, Foto: MUP Srbije

Skupština Srbije usvojila je danas sporazuma o ukidanju viza za diplomatske, zvanične i službene pasoše Paragvaju, Mjanmaru i Dominikanskoj Republici.

Takođe je usvojen i sporazum o ukidanju svih viza Surinamu.

Vučić doneo epohalnu odluku, tiče se srpske vojske!

AUTOR: Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 04.09.2019. 17:47 - 04.09.2019. 18:22 Neočekivano! Aleksandar Vučić , Foto: Tanjug/Predsedništvo Ministar Vulin ističe da su naređenja vrhovnog komandanta veoma jasna. VAŽNE INFORMACIJE ZA BIRAČE Izbori u Srbiji više neće izgledati isto! Stefanović otkrio šta se sve menja!

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, tokom rasprave u parlamentu, odbacio je kritike koje se mogu čuti da Srbija ukidanjem viza podmićuje zemlje kako bi povukle priznanje Kosova i zapitao kakvo je to priznanje, ako će ga neka država povući zbog ukidanja viza.

On je naveo da državljani Srbije bez vize mogu da borave u 71 državi, navodeći da je srpski pasoš na globalnom nivou 28. na svetu.

Pročitajte još:

Dačić je pojasnio i da se taj broj odnosi pre svega na to u koliko zemalja može da se ide bez viza.

Kako je rekao, bezvizni režim postoji sa svim zemaljama EU, osim Velike Britanije i Irske, kao i s Rusijom, Kinom, Brazilom, Ukrajinom i drugim zemljama.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Komentari (4)

HASAN

05.09.2019 09:29

Pa sta je odgovorio-nista.

Budak

05.09.2019 10:33

I baš to smo čekali decenijama, da diplomate iz 3 zemlje mogu slobodno da dođu u Srbiju bez vize? I da građani Srbije mogu bez vize u Surinam, za gde je inače takva navala kao za letovanje u Grčkoj! Kakva budalaština, nemate ništa pametnije, nikakvih skandala pa onda sa imbecilnim naslovima pravite veštačke "senzacije". Bombast naslov, a od vesti samo govno!

nesha

05.09.2019 10:33

Sta mi imamo od toga???Ja nemam diplomatski pasos

Tanja

05.09.2019 11:28

Hahahahaha Ljudi čekaju da Srbija uđe u EU i da lakše dobiju radne dozvole u tim zemljama... mada se već snalaze i beže odavde Ne znam nikog ko je željno iščekivao ukidanje viza diplomatama Paragvaja, Mijanmara ili Dominikanske Republike Samo spinujete vesti Ali u tome ste carevi Svaki put se do suza nasmejem svakoj vašoj budalaštini GENIJALNOOOO!!!!