Igre na sreću, loto, brojevi, kockanje
Profimedia.rs
Loto

Shutterstock

Loto, Foto: Shutterstock

Čak 2,3 miliona evra u utorak je dobio neko ko je kod Danijele Milutinović u menjačnici "Burgos“ uplatio dobitnu kombinaciju, a ona je radila na istom mestu i te 2014, kada je u ovoj varoši izvučena prva "sedmica“

Meštani Kučeva su u „loto“ poteri za dobitnikom „sedmice“, a Danijela Milutinović je verovatno žena koja ima najsrećniju ruku u Srbiji jer je ovo već drugi put da ona „provuče“ kombinaciju koja je stvorila dvojicu milionera.

U utorak uveče, u 16. kolu igre na sreću „loto“, izvučena je „sedmica“ vredna 2.250.000 evra, a srećni dobitnik uplatio je listić u Kučevu.

Ovo je prva „sedmica“ izvučena ove godine, a dobitna kombinacija brojeva glasi: 1, 8, 14, 21, 27, 32 i 37. Inače, ovo je druga „sedmica“ izvučena u Kučevu, pošto je prethodna izvučena 2014, a listić je uplaćen na istom mestu - u menjačnici „Burgos“. - I pre šest godina u mojoj menjačnici je uplaćena „sedmica“ i dan-danas ne znamo ko ju je osvojio - rekao je vlasnik ove menjačnice Nebojša Z.

Srećni dobitnik je u Kučevu pre šest godina, takođe u februaru, za svega 240 dinara uplatio četiri „loto“ kombinacije, od kojih mu je jedna donela 2,3 miliona evra, i to je bila prva loto sedmica u 2014. Brojevi koji su tada doneli sreću dobitniku iz Kučeva su: 2, 4, 14, 19, 27, 32 i 36, a Danijela Milutinović i tada je ukucavala kombinacije, kao što je to uradila i minulog utorka. - Možda može i tako da se kaže, da stvarno donosim „sedmice“ jer sam radila ovde i te 2014. Zaista mi je izuzetno drago što sam možda nekome opet donela sreću, a posebno mi je drago što je u našem kraju opet izvučena „sedmica“. Nek neko odavde dobije nešto izuzetno lepo i vredno - kroz osmeh nam je rekla Danijela.

Ona je juče imala neviđenu gužvu jer meštani dolaze da se raspituju ko je novopečeni milioner. - Pitaju znamo li ko je uplatio dobitni listić, a mi ne možemo uopšte da povežemo ko je dobitnik. Javili su nam da kod nas taj neko stalno uplaćuje listiće. Sad se nagađa, narod sumnja na jednog penzionera, čoveka koji je doskoro radio u jednoj državnoj firmi. Ne očekujemo da će da dođe i da nas časti, ni prošli put nisu - rekla je Danijela.