PRINCEZA KATARINA I KOMPANIJA MOZZART DONIRALI INFUZIONE PUMPE Klinika za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije dobila medicinsku opremu

Divan gest

Mozzart i princeza Katarina donirali opremu
Mozzart i princeza Katarina donirali opremu, Foto: Promo

Princeza Katarina Karađorđević i direktor Sektora korporativnih komunikacija u kompaniji Mozzart Borjan Popović uručili su danas dve infuzione pumpe i 90 kompleta potrošnog materijala za pumpe Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije u Beogradu, u vrednosti od 5.000 evra. Infuzione pumpe obezbeđuju pravovremeno i ispravno doziranje lekova i hranljivih materijala pacijentima.

Kompanija Mozzart je, u januaru ove godine, već sarađivala sa Fondacijom princeze Katarine kada je bila donator u organizaciji tradicionalnog božićnog prijema organizovanog za 1000 dece bez roditeljskog staranja na Belom dvoru.

„Zahvaljujem se kompaniji Mozzart i gospodinu Borjanu Popoviću što su nam pomogli u isporuci ove vredne donacije. Sigurna sam da će ova oprema unaprediti oporavak pacijenata i rad lekara i medicinskog osoblja klinike” – rekla je princeza Katarina obraćajući se prisutnima.

„U okviru društveno odgovornog poslovanja, koje je u kompaniji Mozzart odavno postalo praksa, mi novčana sredstva i donacije u robi usmeravamo onima kojima je pomoć preko potrebna. Svesni smo situacije u kojoj se nalazi naše zdravstvo i imamo tu čast da kroz saradnju sa Fondacijom princeze Katarine doniramo medicinsku opremu ovoj instituciji od nacionalnog značaja. Klinika za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije je jedna od najvažnijih zdravstvenih ustanova u našoj zemlji, poznata po izvrsnim stručnjacima i svetski priznatim rezultatima, te se iskreno nadamo da će ova donacija olakšati pacijentima boravak u njoj“ – rekao je Popović.

Dr Miloš Joković, direktor Klinike za neurohirurgiju KCS, kao i celokupno medicinsko osoblje, zahvalili su princezi Katarini i kompaniji Mozzart na donaciji i pruženoj pomoći.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi