Zenica, poplava
Youtube Printscreen
Zenica, poplava

Youtube Printscreen

Zenica, poplava, Foto: Youtube Printscreen

Do kraja dana i u toku noći na području Srbije ukupna količina padavina u većini mesta od 20 do 40 mm, lokalno i oko 60 mm.

VEJE LI, VEJE Nezapamćeno nevreme! Izlile se reke, naselja poplavila, a sada je pao i sneg! Snimak koji šokira (VIDEO)

Na području Beograda do kraja dana i u toku noći se očekuje oko 30 mm kiše.

Vodostaji na Mlavi, Peku, Timoku, banatskim vodotocima, Kolubari, Drini, Limu, Jadru, Jasenici, Kubršnici, Crnici, Lepenici, Lugomiru, Resavi, kao i na pritokama gornjih tokova Zapadne i Južne Morave će do 17. maja biti u umerenom i većem porastu sa mogućnošću dostizanja i prevazilaženja upozoravajućih nivoa.

CRNI PAKAO NAD SRBIJOM! Razara nas snažan ciklon! Kiša i nevreme će nas ubijati sve do ovog dana, a onda nam stiže novi vremenski ŠOK!

Vodostaji na Savi će narednih pet dana biti u većem porastu sa prevazilaženjem granice redovne odbrane od poplava kod Šapca 15. i 16. maja, a 17. maja prevazilaženjem granice vanredne odbrane od poplava.

NEBO SE OTVARA, KREĆE SUPERMAGNETNA OLUJA! Na sav užas koji nas je snašao, stiže NOVO ZLO - Trajaće 10 sati i uticaće na zdravlje ljudi!

KIŠA UNIŠTILA GLAVNI GRAD! Ne prestaje da lije, građani besni, na Autokomandi i Gazeli vozila mile, a u centru - ŽIVI UŽAS! (FOTO)

 

POČEO JE POTOP! Štab za vanredne situacije u pripravnosti, Sava raste, spremite se za ČETVRTAK I VRH TALASA!