SRBI SE POMAMILI! Kineske prostituke haraju našom zemljom, a nećete verovati koliko koštaju njihove usluge!

Domaće seksualne radnice su već u panici zbog konkurencije sa istoka.

Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar, veš, žena
Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar, veš, žena, Foto: Shutterstock, ilustracija

Srbi su tokom najvećih kriza hitali u kineske butike kako bi se za sitan novac obukli od glave do pete, a danas se grabe za kosooke prodavačice ljubavi, kojih je, kako „Alo!“ istražuje, u Srbiji sve više! Naime, baš kao što su kineski trgovci u Srbiji još pre dve decenije svojom „cenovnom politikom“, koja je pratila pad životnog standarda, uspeli da obore cenu robe, kako stoje stvari, i prostitutke sa Dalekog istoka već su zakuvale čorbu domaćim koleginicama. 

Batalile trgovinu zbog velikog poreza?

Nakon što je poreska inspekcija odlučno krenula u borbu protiv kineskih trgovaca koji nisu izdavali fiskalne račune, mnogi od njih su još pre dve godine zatvorili svoje radnje u Srbiji. Neki od ovih bivših trgovaca okrenuli su se ugostiteljstvu i otvorili restorane, a oni drugi su pronašli nova tržišta u susednim zemljama, Poljskoj i državama severne Afrike. Tome u prilog govori i podatak da je u prethodne dve godine broj kineskih prodavnica u Srbiji smanjen sa 12.000 na oko 7.000.

 Neke od njih uveliko svoje usluge nude putem oglasa za masažu, a oni koji su ih „angažovali“ imaju samo reči hvale jer, kako ističu, za nekoliko hiljada dinara mnogo se više trude u „poslu“ od srpskih seksualnih radnica.

Zemunac Jovan R. (37), koji godinama unajmljuje prostitutke, objašnjava za „Alo!“ da se kod Kineskinja na termin čeka i više od mesec dana jer trenutno za njima vlada prava pomama.

- Kineskinje su za mene pravo otkrovenje, jer su ubedljivo najbolje. Malo pričaju, a rade apsolutno sve! Od oralnog, vaginalnog i analnog seksa, pa do onog sa pomagalima, uvek su pune energije i ugađaju do perfekcije. Takođe, one slatko dahću, što me naročito pali - ističe Jovan.


Miloš S. (42), prijatelj našeg sagovornika koji je na preporuku druga takođe intenzivno počeo da koristi usluge kineskih prostitutki, za naš list objašnjava da su beogradske seksualne radnice već u panici zbog jake konkurencije iz Azije. Naime, kako uverava, nedavno mu se javila jedna prodavačica ljubavi, koju je ranije godinama unajmljivao, besna jer je ostala bez nekoliko mušterija.

Jedan vetar u Srbiji duva isključivo neparan broj dana i postoji savršeno objašnjenje za to!

AUTOR: Alo.rs/RTS/T.Đ DATUM I VREME: 20.11.2019. 15:52 Borba sa srpskim neprijateljem broj jedan - promajom - tokom jeseni i zime može da bude teška zbog jakih vetrova. Među njima se najviše ističe košava, kao posebna pojava na području Balkana. vetar, kiša, vremenska prognoza, Foto: Tanjug Ovo su šest stvari koje bi trebalo da znate o tom slapovitom vetru.

- Svako ide tamo gde je bolji odnos cene i kvaliteta, a to što su se naše prostitutke opustile i umislile da imaju „zlatnu ribicu“ sad im se obija o glavu. Kineskinje su vredne i skromne, uvek mi traže 3.000 dinara, a ja ih častim još 500 dinara i nije mi žao - kaže Miloš.

Poznati advokat Veljko Delibašić za „Alo!“ objašnjava da se pružanje seksualnih usluga u našoj zemlji sankcioniše kao prekršaj, a da je zakon jednak i kada se radi o stranim državljankama.

- Svi oni koji razmišljaju o tome da zatraže seksualne usluge takođe moraju da znaju da je to prekršajno kažnjivo. Ranije su u Srbiji bile prisutne prostitutke iz istočne Evrope, koje su obično bile žrtve trgovine ljudima. Nadam se da će policija uskoro proveriti i ko su Kineskinje koje se bave najstarijim zanatom u našoj zemlji i da li neko stoji iza njih - kaže Delibašić.

Prostitucija oralni seks seks
Prostitucija oralni seks seks, Foto: Profimedia

 

Hoće i da se žene Kineskinjama!

Dok su pre nešto manje od deset godina Kineskinje nudile i do 10.000 evra za fiktivne brakove sa Srbima kako bi došle do državljanstva, sada se situacija potpuno promenila. Naime, u oglasima sve više Srba traži isključivo Kineskinje za brak.

- Tražim Kineskinju za vezu ili brak. Iz Srbije sam i imam 27 godina. Duhovit sam, komunikativan i iskren. Razveden sam i imam prelepu ćerkicu - stoji u jednom od oglasa.

Novi Beograd Si Đinping
Foto: Milorad Milanković

Činjenice

- Prema podacima MUP-a iz 2017, u Srbiji ima 1.126 stalno nastanjenih Kineza, dok 3.260 ima odobren privremeni boravak. Ipak realne procene su da ih u našoj zemlji ima nešto više od 10.000.

- Najveće kineske zajednice žive u Beogradu i Novom Sadu.

- Dolazak Kineza u Srbiju podstaknut je nakon što su bivši jugoslovenski predsednik Slobodan Milošević i njegova supruga Mira Marković posetili Kinu 1997.

- Prema podacima Republičkog zavoda za statistiku Srbije, 2010. u porodilištima u Srbiji rođeno je 128 malih Kineza, 2013. godine 98, a 2016. godine samo 37.

 BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi