Kazna na Rastinom autu
Ana Paunković
Kazna na Rastinom autu

Ana Paunković

Foto: Ana Paunković

Kontrolori JKP "Parking servis" obaveštavaju vozače o uvođenju novog sistema, kao i da u slučaju da nisu platili parkiranje u zoniranom području ili su prekoračili vreme dozvoljenog parkiranja, više neće dobiti kaznu na šoferšajbnama automobila. Umesto papirnih, kontrolori izdaju elektronske dnevne parking karte (eDPK).

Preporučujemo:

- Kao i do sada, ukoliko dugovanje izmire u roku od osam dana od dana izdavanja eDPK, vozači ostvaruju pravo na popust u iznosu od 50 odsto. Obaveštenje o izdatoj kazni, vlasnici vozila će dobijati i na kućnu adresu, u tada če takođe imati mogućnost da u roku od osam dana plate kaznu s popustom. Ipak, apelujemo na građane da koriste vid onlajn plaćanja na sajtu Preduzeća - kažu u JKP "Parking servis".

Novina je i to da vozači, osim slanjem SMS poruke, parkiranje sada mogu da plate i kupovinom e-karte na kioscima, a uskoro i putem nove aplikacije "Parking servisa" koja će biti dostupna za instaliranje na pametnim uređajima od 10. avgusta.

Pročitajte još:

Komentari (1)

acazemunac

05.08.2020 08:10

Neverovatno ! Parking servisu pada novac sa neba, zaposeli su tudju (citaj nasu ) imovinu i ovo malo posla sto treba da obave ne mogu. Najbolje bi bilo da im svi gradjani uplacuju mesecno da ne moraju da rade. Bolje bi bilo kada nebi postojali. Niko nikada i nece da objavi kolike pare uzimaju od gradjana za nesto sto nije njihovo. Pametan advokat bi ih ukino.