Zgrada
Alo!/ Rajko Ristić
Zgrada

Alo!/ Rajko Ristić

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

* Svi Beograđani koji ne pokupe lišče iz dvorišta rizikuju da plate kazne od 10.000 do čak 100.000 dinara

* Kaznu ćete dobiti i ako ne pokupite lišće sa svojih parkinga, površina oko zgrada i sličnih mesta

* Vlasnici, odnosno korisnici stambenog objekta, dužni su da se staraju o površinama oko zgrada i njihovih ograda

Naime, svi sugrađani koji ne pokupe lišče iz dvorišta, sa svojih parkinga, površina oko zgrada i sličnih mesta rizikuju da plate kazne od 10.000 do čak 100.000 dinara!

Pročitajte još:

Vlasnici, odnosno korisnici stambenog objekta, dužni su da se staraju o površinama oko zgrada i njihovih ograda bilo da se radi o ograđenom ili neograđenom prostoru, propisano je Odlukom o komunalnom redu u Beogradu.

Drugim rečima, dužni ste da čistite lišće bilo da je reč o dvorištu, bašti, vrtu, internoj saobraćajnici ili parkiralištu. U suprotnom možete platiti ogromne kazne kada u kontrolu dođe komunalna inspekcija.

- Ako se površina oko zgrade ne drži u urednom stanju, predviđena je novčana kazna od 100.000 dinara za pravno lice (Skupština stanara), 50.000 dinara za preduzetnika, dok je za odgovorno lice u pravnom licu i fizičko lice predviđena kazna u iznosu od 10.000 dinara - rekli su ranije u Sekretarijatu za inspekcijske poslove.

Zanemećete kad vidite donji deo fotografije! Društvene mreže se usijale od komentara! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 07.10.2019. 20:01 Fotografija nastala negde u masi okupljenih vernika, vratiće vam veru u ljude. Foto: Instagram printscreen Fotografija nastala ispred manastira Žiča je najlepši prizor koji ćete videti danas.

Bonus video

Taksisti napali građane!

 

Komentari (2)

penzoiner

08.10.2019 22:53

A zasto nam onda čistoća služi i meri kvadraturu zemljista oko zgrade i deli na broj stanova u zgradi. Da se vi niste malo više zaigrali tim glupostima

Milibrot

09.10.2019 08:07

Mi da čistimo lišće oko zgrada? A šta radi JP Gradsko zelenilo? Mi da ga plaćamo, a oni da sede u kontejnerima i kartaju se, jel? Kako da ne.