FOTOGRAFIJA O KOJOJ JE BRUJAO SVET Kada se Legija pridružio Arkanovoj Gardi dogodila se JEDNA velika promena, a čuveni tigar je zapravo... (FOTO)

Priča o Ražnatovićevom ljubimcu

Željko Ražnatović Arkan
Željko Ražnatović Arkan, Foto: Profimedia

Fotografija tigra se brzinom svetlosti našla na naslovnim stranicama najpoznatijih inostranih dnevnih novina željnih saznanja o glavnim junacima srpsko-hrvatskog rata.

OVO SU UBIJENE MAJKA I ĆERKA (9) U ĐAKOVICI Jezivi detalji tragedije: Ušao u kuću i automatskom puškom ih izrešetao

Mladunče tigra počelo je da pravi društvo Srpskoj dobrovoljačkoj gardi Željka Ražnatovića Arkana još u vreme Vukovara. Tigar se premijerno pojavio na čuvenoj fotografiji na kojoj ga drži komandant Željko, dok se u pozadini vide saborci sa fantomkama naoružani do zuba.Ta fotografija se brzinom svetlosti našla na naslovnim stranicama najpoznatijih inostranih dnevnih novina željnih saznanja o glavnim junacima srpsko-hrvatskog rata.

BILA JE UZ NJEGA CEO ŽIVOT Preminula Mira - žena koja je znala SVE TAJNE Slobodana Miloševića i odnela ih je sa sobom u grob

– Tada su Arkanovi dobrovoljci nazvani Tigrovi. Takođe se tigar mogao videti na drugim brojnim fotografijama i snimcima sa ratišta, a njegov uplašeni pogled vam govori da nije oduševljen ambijentom u kome se nalazi. Kada se Legija pridružio Arkanovoj Gardi, počeo je posebnu obuku regruta koji su pre toga prošli obuku Borislava Pelevića. Unapređeni gardisti su nazvani “Super Tigrovi” – otkrio je administrator stranice “Legende devedesetih”.

Kako se pričalo, čuveni tigar je zapravo bio tigrica pod imenom Maza i sa ratišta ju je Arkan doneo bivšem direktoru Beo Zoo vrta, Vuku Bojoviću.

"NEMOJTE DA JE SPUŠTATE U RAKU" Aleksandrina majka nije dala da joj sahrane ćerku, plač i jecaji naježili prisutne na sahrani

Pre više od godinu dana pojavila se lažna vest na jednom portalu o smrti upravo tog tigra koga su u tekstu nazvali Nelson. Međutim, mediji su preneli da je tigrica živa. U vreme kada ju je Arkan pokazao bila je mladunče, a prosečan životni vek tigrova je oko 25 godina.


PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: Zemun
  08/08/2018 - 18:24
  Setih se, koliko smo se smejali, sto drzi tigra kao kera..
 • Korisnik: gorana
  08/08/2018 - 14:39
  nije se zvala maza nego tigrica mica.
 • Korisnik: šone
  08/08/2018 - 14:35
  Šta je pisac hteo reći
 • Korisnik: danilo adzovic
  08/08/2018 - 14:32
  sajte danas film tj.reportazu uzivo sta rade kako zive super tigrovi.samo da ne prodju posle reportaze kao veseli bjelopoljac rakac koji danas ore nebeske njive.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi