Alo!
Alo.rs
Alo!

Alo.rs

Alo!, Foto: Alo.rs

Ponosni smo što ste sve ove godine delili sa nama smeh i suze, strahove i nade, dobro i zlo, i što smo istinitim i pravovremenim informacijama i profesionalnim pristupom temama zadobili i sačuvali vaše poverenje.

Zbog toga smo dali sve od sebe da vas za jubilej još jednom obradujemo. Naš tim urednika i dizajnera mesecima je spremao novi, lepši i pregledniji dizajn „Alo!“ koji će vas dočekati na kioscima u utorak, 16. aprila.

Iako obučen u novo ruho i sa mnogo novih zanimljivih sadržaja, vaš „Alo!“ će zadržati orijentaciju koju je imao od prvog broja, biće uvek sa narodom i na strani naroda, zbog čega uz svoje ime sa ponosom nosi epitet NARODNE NOVINE.

Uz ekskluzivne informacije spakovane u novi, lepši izgled vašeg omiljenog lista, i dalje ćete, kao što smo vas i navikli, na poklon dobijati i tematske dodatke: Ponedeljkom astrologiju, sredom magazin VIP, četvrtkom dodatak „Sport“, petkom TV program. Uz subotnje izdanje kulinarski magazin „Trpeza“, a nedelja ostaje rezervisana za „Razbibrigu“.

I još nešto, moramo da vam kažemo da nas prijateljstvo sa vama, našim čitaocima, skovano kroz stotine hiljada tekstova koje smo do sada objavili, čini neizmerno ponosnim. Kada bismo pokušali da nabrojimo koliko smo pobeda zajedno slavili, koliko smo porodica usrećili, koliko smo afera raskrinkali, nešto bismo sigurno zaboravili jer 4.000 dana je iza nas.

To je ono zbog čega nas čitate, zbog čega nas zovete da nam se požalite na svoje muke i probleme, da nam se zahvalite i pohvalite naš trud. To je ono zbog čega smo i dogurali do 4.000. broja i zbog čega ćemo gurati i dalje.

Hvala vam na ukazanom poverenju. Hvala što vas je sve više, a mi vam obećavamo da vaše poverenje nećemo izneveriti i da ćemo biti još bolji.