Policija u Gandijevoj
prinstskrin/alo.rs
Policija u Gandijevoj

prinstskrin/alo.rs

Policija, Foto: prinstskrin/alo.rs

U Futogu je noćas oko 23 časa izbila kafanska tuča u kojoj je učestvovalo više osoba, od kojih je jedna uhapšena i zadržana u pritvoru, dok je troje vinovnika, lakše povređeno.

Navodno, sve se "zakuvalo", u jednom restoranu gde su se mladići najpre "zakačili", a zatim i potukli, zbog devojke, ali je policija, koja je bila u blizini, brzo reagovala, smirila strasti i jedno lice privela.

Masovna tuča na "Kupusijadi" u centru Futoga! Hitna pomoć jurila celu noć

AUTOR: Alo.rs/Sputnjik/A.M. DATUM I VREME: 03.11.2019. 09:48 Nasilje Policija, Foto: Foto: Rina * U subotu uveče oko 23 časa došlo je do masovne tuče na Kupusijadi u centru Futoga * Nekoliko osoba je povređeno, a među njima i jedna žena * Na mestu obračuna vidljivi su tragovi krvi i srča U subotu uveče oko 23 časa došlo je do masovne tuče na Kupusijadi u centru Futoga.

Prema rečima dr Ivane Ramović, portparolke Hitne pomoći, "Doma zdravlja" u Novom Sadu, ta služba je u 23.14 časova primila poziv da je u Futogu, u objektu "Lovac" u ulici Cara Lazara broj četiri, potrebna intervencija.

- Lekar na terenu je ustanovio lakše telesne povrede kod pet osoba koje su odmah zbrinute na licu mesta - kaže dr Ramović.

- Mladiću starom 24 godine je na licu mesta ukazana pomoć zbog povrede glave, dok su četvorica mladića prevezena kolima Hitne pomoći u Urgentni centar u Novi Sad na dalje lečenje. Trojica dvadesetogodišnjaka su zadobili povrede glave, odnosno povredu kolena, dok je jedan devetnaestogodišnjak povredio šaku.

Bonus video: Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!