Janko Maglocki
Printscreen
Janko Maglocki, Foto: Printscreen

Janko Maglocki, mladić koji je nedavno stao pred oltar "na neviđeno" i tako nasmejao Srbiju, zapravo ima tužnu životnu priču.

- Majke se ne sećam, poginula je kad sam imao četiri godine. Mogao sam i ja s njom da nastradam, pošto smo zajedno bili na biciklu kad je naleteo auto i ubio je na licu mesta. Posle sam bio sa ocem, koji me je maltretirao. Čuo sam od komšija da je tukao i moju mamu, zato ja nikada ne bih udario ženu - pričao je 2012. godine Janko svoju potresnu ispovest.

On je tada živeo u selu Samoš, pedesetak kilometara od Pančeva, u trošnoj kući bez kanalizacije i kupatila.

NIKAD ISKRENIJA ISPOVEST SRPSKE PROSTITUTKE "Izj*bemo se u kolima, pa čekam sledećeg... Dođem kući izlomljena, povraća mi se! Muž zna, al' i njemu se osladile pare!"

- Dok sam bio sa ocem, uvek sam imao modrice i rane, stalno me je tukao. Jednom mi je baka dala pare da kupim album sa sličicama, to mi je bila želja, al’ kad je otac video šta sam kupio, počeo je da me udara i cepa album. Celog ga je iscepao i zgužvane listove mi gurao u usta. Hteo je da me kazni - priseća sa Janko.

Otac ga je najzad i napustio, i od tada ga dečak više nije video. Ostao je da živi s bakom, koja mu je bila jedina uteha i prijatelj, ali nesrećni Janko je i nju izgubio.

SJAJNE VESTI ZA PENZIONERE! PIO će sve platiti, ako ispunjavate OVE USLOVE čeka vas predivno iznenađenje!

- Kad sam sahranio baku, ostao sam potpuno sam. Komšije mi pomažu, ali ja ipak nemam nikoga. Kad se vratim iz škole, svuda je tišina, niko me ne čeka. Nema više ni večere, ali najteže mi pada to što nemam s kim da razgovaram i posavetujem se - pričao je Janko.

Tada je rekao i da je bio odličan đak.

- Idem u pekarsku školu, u junu završavam i nadam se da ću naći posao, da se spasem - ispričao je Janko, koji je tada preživljavao prodajući jaja.

"DEČKI, DAJTE DA SI SAM SPEČEM JAJA" Titov kuvar otkrio nepoznate detalje iz Brozovog života: Pio je samo jednu vrstu piva, a zbog događaja iz Plavog voza sam se oduzeo od straha!

Nisu mu bili strani ni seoski poslovi, a tada je imao samo jednu, skomnu želju.

- Sramota me je da kažem, ali kupam se u koritu, polivam se vodom, i zimi i leti. Voleo bih da malo sredim ovde, da imam osnovne uslove za život, i da me ne bude sramota da pozovem druga u goste - rekao je.

Zbog nemaštine često je bio gladan, pa se za užinu dovijao.

SUTRA JE ĐURĐEVDAN Na Svetoga Đorđa se ne drema, a ako zagrmi evo šta nas čeka!

- Dešava se da gladujem. Kad imam kukuruz kokičar, ja ga iskokam, pa ponesem kokice da jedem za užinu.