Nevreme u Pančevu
Alo!
Nevreme u Pančevu

Alo!

Nevreme u Pančevu, Foto: Alo!

Neke delove Srbije sinoć je pogodilo jako nevreme i grad. U Čačku, Ivanjici i Lučanima nevreme je nanelo veliku štetu voću i usevima.

SLIKA "SUPERĆELIJE" KOJA JE SATRLA VOJVODINU! Sinoć je na nebu Banata uslikan najstrašniji prizor! (FOTO)

U Ivanjici je grad padao oko dvadesetak minuta, a jaki pljuskovi i grad veličine lešnika su oko 19 sati pogodili Čačak i napravili štetu u čačanskim i dragačevskim selima. Grad, velicine lešnika, a ponegde i oraha, padao je oko 10 minuta, a u nekim selima i 20 minuta. Najviše grada palo je u čačanskim selima Miokovci i Prijevoru, u kojima su stradali voćni zasadi, naročito kajsija, prenose lokalni mediji.

SPREMA SE JOŠ VEĆE ZLO:

Grom, grmljavina, oluja

Tanjug/Jaroslav Pap

Grom, grmljavina, oluja, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

  SRBIJA ĆE NAREDNIH MESEC DANA BITI POTOPLJENA Kiša će padati čak 22 dana, a čeka nas i 19 dana grmljavine!

Nevremena sa gradom bilo je i u Ljigu. I teritoriju Beograda sinoć je oko 19.40 sati zahvatilo nevreme, sa jakom kišom, gradom i vetrom.

SRBIJU JE NOĆAS UDARILO ČAK 15.000 MUNJA I GROMOVA! U nekim mestima grad padao čak 20 minuta, Čačak, Ivanjica i Lučani ostali bez useva, a u OVIM delovima zemlje je bukvalno zavladala TAMA!

Jako nevreme zahvatilo Dalmaciju

Jako nevreme sa grmljavinom zahvatilo je danas delove srednje Dalmacije, a u pojedinim delovima palo je preko 30 litara kiše po kvadratnom metru. Nevreme je zahvatilo i istok ostrva Brač, piše Dalmacija danas. Obilne padavine izazvale su prolazne bujice, a prema pisanju lista, duva jugo koji će se do kraja dana pojačati.