Silovanje dečak tužan dečak nasilje plakanje
Shutterstock
Silovanje dečak tužan dečak nasilje plakanje

Shutterstock

Silovanje dečak tužan dečak nasilje plakanje, Foto: Shutterstock

Već par dana društvenim mrežama kruži status koji je raznežio i potresao sve koji su naišli na njega. Radi se o susretu jednog Beograđanina sa dečačićem za koga je u prvi mah pomislio da je prosjak. Međutim, već nakon par rečenica izmenjenih sa detetom, shvatio je da je priča mnogo kompleksnija nego što izgleda u prvi mah.

Opis ovog događaja vam donosimo u celosti:

"Jovan i imam 11g, mislim imaću za Božic". Kupim čokoladno i vraćamo se ka stanici "Dobro, to je sve ok, ali reci mi šta radiš ovde ovako kasno ili je rano?", pogledam ga onako malo prekorno "Pa, čekam 52. isto ko i vi, ja živim kod Meka na Brdu, jel znate gde je to?". Klimnem potvdno glavom. "A šta ćeš ovde, mali si ti za noćni provod?", on odpi malo mleka "Pa znate kako, ne volim o tome da pričam, ali kada me već pitate evo da vam kazem. Znate,moja mama je ono", i pokaza mi srednji prst, "Obično radi na ulici", zastade i odpi još malo, dok su se meni oči izbečile.

Pročitajte još:

Slušam i palim cigaru "Kada smo došli u grad, on je kupio onu flašu piva od litar i cigare, a meni dao 70din za picu. Tu smo se rastali, on je otišao negde da nađe, kako on kaže ekipu, a ja sam šetao Knezom i išao sam u Skadarliju i sada evo idem kući… a jel ima 5?", pogledam telefon i namignem mu "Sad će za 5 min", "Super, već mi postaje hladno".

Komentari (2)

tamara

19.11.2018 22:15

citam i neverujem... ???????

Bojana

20.11.2018 00:27

Ja znam da bih ga ja dovela kuci i rekla mu da svaki sledeci put kad se nadje u takvoj situaciji, dodje kod mene