Ulcinj, Crna Gora, more, plaža, letovanje
Shutterstock/Ilustracija
Ulcinj, Crna Gora, more, plaža, letovanje

Shutterstock/Ilustracija

Ulcinj, Crna Gora, more, plaža, letovanje, Foto: Shutterstock/Ilustracija

- Plaže su puste i prljave! Nikada nisu ni bile specijalno čiste, da se ne lažemo, ali ovo sada je ravno hororu, smeće je na sve strane. Hoteli nisu otvoreni, premalo je ljudi, tako da sve je nekako jezivo. Kao da je upravo završeno ratno stanje. Pri tome su meštani veoma nervozni, sezona je očigledno propala i čini se da su izgubili nadu i da će bar deo biti spasen. Došao sam kod nekih rođaka, srećom nisam platio smeštaj, ali verujete da sam se žestoko pokajao što sam krenuo, biću nekoliko dana i vraćam se - javio nam je čitalac svoje prve utiske.

Budući da su nam crnogorske vlasti u više navrata veoma otvoreno poručile da gosti iz Srbije nisu poželjni ni dobrodošli, pitali smo našeg sagovornika da li se netrpeljivost oseća na licu mesta...


Inače, kao što smo već pisali, posle Rusa, Srbi su bili najbrojniji turisti tokom letnje sezone u toj zemlji. Prema podacima, u Crnoj Gori je prosečan turista iz Srbije trošio oko 55 evra na dan ili oko 550 evra za desetodnevni odmor, a omiljena destinacija decenijama je bila Budva.

Opozicionari u Crnoj Gori svesni su da narod iz Srbije ove godine zbog suludih postupaka režima Mila Đukanovića neće rado dolaziti na Crnogorsko primorje i navode da imaju razumevanja za to.

- Iako sam uveren da većina naših turističkih radnika srpske turiste doživljava kao najdraže goste i smatra da smo isti narod, plašim se da će ova sezona biti najgora otkad pamtimo. Đukanovića uopšte ne zanima kakva će biti turistička sezona jer je tranzit kokaina njegov zaštitni brend. Sve dok budemo mogli da švercujemo kokain, do tada će nam i trajati ovakva privatna država - rekao je nedavno za „Alo!“ Milan Knežević, jedan od lidera DF-a.

JOŠ JEDAN SKANDAL

Državni funkcioner: Popovi su lopovi Marko Šćepanović, savetnik u ministarstvu prosvete Crne Gore, snimio je pesmu u kojoj vređa sveštena lica aludirajući da kradu pare sa ikona i da valjaju heroin. U toj pesmi, Šćepanović, kome i na Fejsbuk stranici piše da je zaposlen kod ministra prosvete Damira Šehovića, navodi „da prijave me ne smeju jer držim ih u šake, ja dobro znam da mnogo vole dečake“. Šćepanović peva i „sa ikone sav novac u svoj džep stavljam, sa Biblijom u ruci i heroin još valjam“.

 

 

Komentari (6)

Pop

03.06.2020 12:07

Кад прочитам ове изјаве оних који се диче што су на летовању у Црној Гори и описују свињац на плажама није ми јасно да могу појединци бити тако ретардирани. Е па народе похрлите на свињске плаже код комшије коме и нисте баш добродошли.

Jelenko

03.06.2020 14:42

Pa ko te ..... što si išao kod njih posle svega... treba podići srpski zid na granici sa njima...

Dejan

03.06.2020 15:46

I da te covek pita zasto si otisao tamo.. za svoj novac idem gde me nece tako gledati a i jeftinije i lepse se provedem. Mene ni moje cg ili hr nece nikada videti.

Advokat

03.06.2020 22:44

Koji retard! Pa koji moj ćeš tamo?

Dardani

04.06.2020 00:40

Cetiri budala i toliko komentara ! Hvala bogu ostali su se opametili .

AlmirF

05.06.2020 00:24

Trebalo bi svi da prihvatite ovu ispovijest kao istinu pa da CG konacno odmori od PARADAJZ TURISTA