Apotekarka Ana
Printscreen TikTok
Apotekarka Ana

Printscreen TikTok

Apotekarka Ana, Foto: Printscreen TikTok

- Ne želi to mnogo da komentarišem i da otkrivam o kome se radi, ali bilo je opklade sa jednim tiktokerom koji se hvalio kako ima mnogo pratilaca. Lepo sam mu rekla da mogu da ih skupim više, kaže za Kurir Ana Milanović, apotekarka.

Nju prati gotovo pedeset hiljada ljudi. Zaintrigirala je mnoge, a seksi uniforma privukla je i pažnju medija.

@anamilanovic23

Al ne mozes na mene ja sam institucija...??? ##fypシ ##fyp ##foryoupage ♬ original sound - Ana Milanovic

- Sada je sve postalo baš stresno i sve je ovo jedan veliki pritisak. Nije isto kada snimam samo za Tiktok i sada kada su mediji oko mene. Ja želim da nastavim da snimam, ali su sada moji roditelji protiv toga, dok me prijatelji podržavaju, objasnila je sagovornica.

Ističe da je pored izazova da se stekne što veći broj pratilaca, želela da se zabavi u ovo, kako kaže, teško vreme. Da podsetimo, pored atraktivnog izgleda i apoteke čija je ponosna vlasnica, Ana ima i posao u Univerzitetskom kliničkom centru, gde se kao medicinska sestra svakodnevno hvata u koštac sa korona virusom. Kaže da voli da snima klipove, ali ne i da čita komentare.

- Uglavnom su pozitivni, ali ima i onih drugih. Ljudi nikada ne opraštaju uspeh i uvek će da nađu povod za uvrede i zamerke, ali ja se na to neobazirem, rekla je. Bez obzira na dileme, Ana je još uvek redovna na Tik Toku. Kaže da je obozavaoce imala i pre medijske pažnje, a sada ih je još više posle brojnih intervjua i gostovanja.

Komentari (1)

Jay Jay Okocha

13.04.2021 22:50

Ne znam za vas, ali ja bih ovo š****