Incident u Mirijevu
Facebook Printscreen
Incident u Mirijevu

Facebook Printscreen

Incident u Mirijevu, Foto: Facebook Printscreen

- Ako neko prepoznaje svoju ljubljenu i "lepo vaspitanu" dečicu, neka im objasni da su suviše mali za ovako "lepo" ponašanje, ali isto tako dovoljno veliki da recimo kopaju kamen, krompir... da izbace to ludilo iz sebe! P. S. Deca su vam ispred Mirijevskog venca 14, čisto da vas obavestim! - stoji u u Fejsbuk objavi Beograđanke koja je revoltirana ponašanjem grupe mladića napravila video zapis i postavila ga u grupu Mirijevo.

Pročitajte još:

Mada je ton nešto lošiji, što zbog vetra, što zbog brojnih urlika, jasno se razaznaje dozivanje - uvredljivim jezikom.

- Kada je sišao neki čovek, naravno da su se razbežale junačine koje su mu pre toga vikale ajde siđi, p.... itd, i to nije prvi put. Snimak je nastao nakon što su se ponovo vratili i namenjen je njihovim roditeljima, ako ih ima u grupi, kao što piše u opisu slike - stoji u komentaru ove Mirijevke.

Ne zna se da li je reč o maloletnim ili punoletnim momcima, ali se osude neprimerenog ponašanja samo nižu.

Znao sve, a dva dana ćutao o nasilju u školskom dvorištu!

AUTOR: N. Marić DATUM I VREME: 17.09.2019. 07:00 Reagovalo Ministarstvo prosvete Maltretiranje devojčice, Foto: Printscreen * Direktor Srednje škole "Barajevo" znao za vršnjačko nasilje u dvorištu ove škole * Posle policije stigla i prosvetna inspekcija * Policija podnela krivične prijave zbog nasilničkog ponašanja protiv I. O.(15) i D. I.

Da vandalizam u ovom delu grada nije retkost pokazuje i danas objavljena fotografija u čijem opisu stoji "Igrala se deca". Na njoj se jasno vidi polomljena klupa.

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista