Poplava, kiša, nevreme
Tanjug/Saša Petrović
Poplava, kiša, nevreme

Tanjug/Saša Petrović

Poplava, Foto: Tanjug/Saša Petrović

Nisu dali da se gradi bedem na njihovim njivama i zbog toga je selo Đerać kod Lučana bilo poplavljeno. Pomenuta priča šokirala je celu Srbiju, ali kako navodi Milojko Aleksić (65), koji je jedan od onih koji su se našli na meti mnogobrojnih uvreda i osuda, razlog što nije dozvolio da se na njegovoj parceli izgradi bedem „jeste zbog neraščišćenih računa koje je imao sa prethodnom vlašću u Lučanima“.

Seks u Delta Sitiju

Printscreen/Alo.rs

- Grozno je i samo gledati poplavu, a kamoli biti poplavljen. Od betonskog bedema ostao je samo šut, a priča se da je do potopa došlo zbog moje parcele. Imam papir koji kaže da nisam kriv! Samo sam zahtevao da mi se po zakonu isplati što je na mom zemljištu, koje vredi mnogo jer je prve klase, već sagrađen bedem. Godine su prolazile, a dinara nisam dobio. Dva puta sam im ustupio besplatno svoje njive na kojima sam gajio soju i pasulj, a lud bih bio da sam im dopustio da me i treći put prevare - navodi Aleksić.

Poplavljena Renatova konoba na Dunavu i vlasnik Renato Grbić

Facebook/Youtube/Printscreen/Ren

Ipak, naš sagovornik ističe da se nada da će problem rešiti sa novim rukovodstvom Lučana.

Pročitajte još:

- Imao sam sastanak sa zamenikom predsednika opštine i nadam se da ćemo postići konstruktivan dogovor - kaže za „Alo!“ Milojko Aleksić dok pokazuje među svoje parcele sa bedemom.