MIRA MAROVIĆ NEĆE BITI SAHRANJENA NA GROBLJU!? Imala je samo jednu želju, da počiva ispod OVE LIPE, kada vidite zašto rasplakaćete se!

Supruga nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića Mirjana Marković poželela je da bude sahranjena pored svog životnog saputnika, tvrde izvori koji su navodno bliski Markovićevoj.

Mira Marković
Mira Marković, Foto: screenshoot/Youtube

Prema njihovim tvrdnjama Markovićeva je navodno poželela da se vrati u Srbiju kako bi u kući u Požarevcu provela poslednje dane života. Želi da bude sahranjena ispod lipe, pored njenog Slobodana

Mirjana Marković je poslednjih godina imala ozbiljne srčane probleme, a priče o njenom povratku u Srbiju ponovo su aktuelizovane poslednjih meseci.

Slobodan Milošević i Mira Marković
Slobodan Milošević i Mira Marković, Foto: EPA/Srdjan Suki

Podsetimo, udovica Slobodana Miloševića napustila je Srbiju 2003. godine i otišla u Rusiju gde je dobila status izbeglice.

Kada je Ministarstvo pravde Republike Srbije tražilo njenu ekstradiciju, zahtev je odbijen uz obrazloženje da tome ne podležu izbeglice iako je na Interpolovoj poternici.

U međuvremenu, Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom je u junu prošle godine na godinu dana zatvora bila osuđena povodom optužbi da je 2000. godine uticala na Vladinu komisiju za nezakonito dodeli državni stan dadilji njenog unuka.

Povezane vesti

 • Korisnik: Petar
  15/04/2019 - 08:57
  Neću se rasplakati. Ni ona nije plakala kada su mladići Srbije ginuli zbog njene politike. Ni ona nije plakala kada su zbog njene politike neki ubijali naše komšije. Ni ona nije plakala dok je sprečavala ulazak izbegličke kolone iz Hrvatske na traktorima u Beograd. Ne za njom osim porodice niko u Srbiji ne treba da plače. U crno njenu omiljenu boju nas je zavila.
 • Korisnik: Lule
  15/04/2019 - 08:33
  Ima jedna narodna: "Ne pljuj u bunar nikada, mozda ces nekada morati piti vodu iz njega"
 • Korisnik: Curuvija
  14/04/2019 - 19:24
  ko bre da se zaplace? nad ubicom?
 • Korisnik: Cenko
  14/04/2019 - 19:18
  Treba je kremirati i pepeo rasuti sto dalje odavde!
  • Idzo @Cenko
   15/04/2019 - 14:37
   Tebe treba na terazije a posle njih na deponiju! Sram te bilo! Kako čovek može ovako bolesno da razmišlja!
 • Korisnik: beba
  14/04/2019 - 19:15
  Tako i treba.Neka pocivaju u miru.Istorija je duga i nadam se da ce nepravda biti ispravljena.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi