NESTALA DEVOJČICA (13) IZ ČONOPLJE! Imala je na sebi crnu kožnu jaknu i helanke u smeđebraon boji! Porodicu zvao čovek iz Zrenjanina i otkrio jedan važan detalj (FOTO)

Roditelji je traže ceo dan, obaveštena i policija.

Marija Cerovski
Marija Cerovski, Foto: Facebook/Printscreen

 

* Malopre se na društvenim mrežama pojavio apel jedne majke iz Čonoplje

Pročitajte još

* Ona moli da joj se pomogne da pronađe ćerku, koja je nestala danas

* Za kratko vreme njen apel je podelilo preko 1.500 ljudi, obaveštena je i policija i Igor Jurić

Devojčica se zove Marija Cerovski, ima 13 godina i učenica je 7. razreda osnovne škole. U trenutku nestanka na sebi je imala crnu kožnu jaknu i helanke u smeđebraon boji.

- Supruga i ja smo rano otišli na posao, Marija je, sa mlađom sestrom Majom, koja ide u 3. razred, biciklom otišla u školu, kao što to čine svakog jutra. Međutim, Marija je ostala ispred škole i kad je sestra ušla unutra ona je sela na bicikl i otišla prema Kljajićevu, koje je udaljeno 4 km od Čonoplje. To smo saznali od spremačice u školi, koja je srela na izlazu iz sela. Još dodaje da je primetila da je imala slušalice u ušima, priča Zoran, Marijin otac.

U domu Cerovski je vanredno stanje celo popodne. Dobijaju razne informacije sa mnogih strana, ali saznaju i ono što nisu znali, a što je Marija vešto krila od njih, da se preko društvenih mreža dopisivala sa nekim momkom...

- U velikom smo strahu. Pitanje je ko je i na šta nagovorio... Zvali smo je na mobilni. Prvo je bila nedostupna, posle nam je pokazivalo zauzeće, pa je zvonio, a niko se nije javljao. Kao da se neko poigrava sa nama..., u strahu je otac Zoran.

Potresna ispovest roditelja nestale Barbare Vitez koji su sad ostali i bez sina

AUTOR: Blic/N.M. DATUM I VREME: 07.03.2019. 22:08 Roditelji Barbare Vitez iz Sente kojoj se novembra 2016. gubi svaki trag, tri godine bezuspešno tragaju za svojom ćerkom, a sada su doživeli još jednu strašnu tragediju - ostali su bez drugog deteta, sina Atile (24).

Dodaje da su, kad su pregledali njene stvari, videli za u rancu nije ponela knjige za školu, već garderobu, što govori da je planirala odlazak...

- Javio nam se nedavno jedan čovek iz Zrenjanina, koji je rekao da je povezao, jer je stopirala i da mu je rekla da ide "kod dečka" u Boku (selo kod Zrenjanina). Javili smo policiji i nadam se da će je pronaći, priča Marijin tata.

Dodaje da su, nakon javljanja ovog čovek iz Zrenjanina ušli na njen Instagram i videli fotografiju njihove ćerke i tog, navodnog momka, uokvirenu u srce, što ih upućuje na trag gde bi mogla da bude njihova ćerka.

Za nestanak su saznali nešto oko podneva, kada ga je, kako kaže, pozvao direktor škole i obavestio da Marija nije došla na časove, a da je spremačica videla na biciklu, na izlazu iz sela.

Nestao muškarac kod Trstenika, policija pokrenula potragu

AUTOR: ALO.rs/Novosti.rs DATUM I VREME: 05.06.2019. 10:34 Selo Selište pod vodom Muškarac V.C. (60) iz sela Selište kod Trstenika, nestao je sinoć kada je krenuo da obiđe njivu. Prema prvim informacijama sa terena, nestanak ovog poljoprivrednika prijavljen Policijskoj upravi Kruševac i potraga je u toku.

Porodica Cerovski strahuje za svoje dete, ali se i nadaju da će je policija uskoro pronaći. Takođe mole sve koji imaju bilo kakvu informaciju o njenom nestanku, da im odmah jave.

BONUS VIDEO: Oteta maloletna deca Slavice Burmazović vratila su se u Srbiju!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi