Igor Jurić se oglasio potresnom objavom: "Kukavice! Upravo zato i zlostavljaju bespomoćnu decu, strahuju samo za sopstvenu kožu"

Otac Tijane Jurić je prokomentarisao suđenje muškarcu koji je ubio ćerku svoje nevenčane supruge

Igor Jurić
Igor Jurić, Foto: Alo / Nenad Vujanović

Povodom slučaja ubistva male Lune, koje se dogodilo u noći između 26. i 27. maja 2019. godine kada je Zoran Albić brutalno do smrti pretukao ćerku svoje nevenčane supruge, oglasio se na društvenoj mreži Facebook Igor Jurić, osnivač fondacije "Tijana Jurić":

"Danas su izrečene završne reči u slučaju ubistva male Lune. Ne pamtim da sam bio potrešeniji i da sam se gore osećao. Reči tužioca, naše Maje a posebno ubice ću pamtiti dok sam živ. Dokazano je da je ubica besomučno udarao dete, slomio joj nadlakticu, čupao kosu...
Na sve dokaze, ubica je rekao:”Za šamare mogu da odgovaram, za ubistvo neću...” Još je mnogo toga rekao samo da bi ubedio sudiju i sve nas u sudnici kako je žrtva u stvari on i kako bi maksimalna kazna bila nehumana. Nije ni jednom spomenuo dete, niti je rekao “žao mi je”.
Od Tijanine smrti i suđenja Draganu Đuriću bio sam prisutan na nekoliko suđenja ubicama i zlostavljačima dece. Model ponašanja im je isti. Ni trunke kajanja, ali ogroman strah za sopstvenu kožu. Kukavice! Upravo zato i zlostavljaju bespomoćnu decu.

Sutra je izricanje presude. Sudi se po starom zakonu jer se zločin desio pre izmene krivičnog zakonika.

Ne mogu, ne smem i nemam prava da pomislim da je moguća manja kazna od maksimalne. Ni 39 godina i 11 meseci. Ne pristajemo ! Samo 40. I zbog ovakvih ljudi je uvedena doživotna kazna. I ako je neko zaslužuje to je upravo Zoran Albić", napisao je Igor Jurić na društvenoj mreži.

Povezane vesti

 • Korisnik: bogdan
  24/11/2020 - 22:29
  Ovaj /Jurić/ ima ozbiljan problem u glavi.Trči ko Don Kihot na vetrenjače.Optužuje ljude bez valjanih dokaza i pravi im pakao od života.Nadam se da će ga bar jedan tužiti i naplatiti sedenje u zatvoru i upropašćen ugled i život.Neko ga mora zaustaviti dok ne napravi još veću štetu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi